ads linkedin Du inviteres til Anviz CPSE produktudstilling | Anviz Global

Du inviteres til Anviz CPSE produktudstilling

09/29/2017
Del

Kære værdsatte kunde, Da CPSE-showet nu er ved at blive det største sikkerhedsshow globalt, Anviz vil også deltage i denne store begivenhed for at vise vores nyeste produkter og teknologier. Vores arrangement vil tage en halv dag på Four Season hotel lige overfor CPSE udstillingscenter med 5 minutters gåafstand kl. 2-4 den 30. oktober.
 

På produktudstillingen vil vi bringe vores nyeste Biometrics-produkter, inklusive vores populære W1 og W2, vores topplatform TA-enhed A380 og AC-enhed TC580, og også vores nye ansigtsgenkendelsesenheder Facepass III. Til overvågningsprodukter bringer vi vores nye EasyView series og Ecoview series som er de mest omkostningseffektive produkter.

 

Vi forbereder velkomstgaven til dig, og du kan også få en stor kampagnepakke, hvis du kunne underskrive samarbejdsaftalen med os på showet. Du har også chancen for at tale med vores CEO ansigt til ansigt.

 

Kontakt os venligst på vores marketingmails peter.chen@anviz.com felix@anviz.com , og alle dine kommentarer og forslag vil blive værdsat. Tak og ser frem til at se dig i Shenzhen

Peterson Chen

salgsdirektør, biometrisk og fysisk sikkerhedsindustri

Som global kanal salgsdirektør for Anviz globalt, Peterson Chen er en ekspert i biometrisk og fysisk sikkerhedsindustri, med rig erfaring i global markedsforretningsudvikling, teamledelse osv.; Og også rig viden om smart home, pædagogisk robot & STEM uddannelse, elektronisk mobilitet osv. Du kan følge ham eller LinkedIn.