ads linkedin Jeni të ftuar në Anviz Shfaqja e produktit CPSE | Anviz Global

Jeni të ftuar në Anviz Shfaqja e produkteve CPSE

09/29/2017
Shpërndaje

I nderuar klient i vlerësuar, ndërsa shfaqja CPSE tani po bëhet shfaqja më e madhe e sigurisë në botë, Anviz do t'i bashkohet gjithashtu kësaj ngjarje të madhe për të treguar produktet dhe teknologjitë tona më të fundit. Ngjarja jonë do të zgjasë gjysmë dite në hotelin Four Season, pikërisht përballë qendrës së ekspozitës CPSE, 5 minuta në këmbë nga ora 2:4 deri në 30 tetor.
 

Në shfaqjen e produktit, ne do të sjellim produktet tona më të fundit të Biometrisë, duke përfshirë W1 dhe W2 me shitje të nxehtë, pajisjen tonë TA me platformën kryesore A380 dhe pajisjen AC TC580, si dhe pajisjet tona të reja për njohjen e fytyrës Facepass III. Për produktet e mbikëqyrjes, ne do të sjellim EasyVie-n tonë të riw series dhe Ecoview series të cilat janë produktet me kosto më efektive.

 

Ne do të përgatisim dhuratën e mirëseardhjes për ju, dhe gjithashtu ju mund të merrni një paketë të madhe promovimi nëse mund të nënshkruani marrëveshjen e bashkëpunimit me ne në shfaqje. Ju gjithashtu keni mundësinë të bisedoni me CEO tonë ballë për ballë.

 

Ju lutemi na kontaktoni në emailet tona të marketingut peter.chen@anviz.com felix@anviz.com, dhe çdo koment dhe sugjerim juaj do të vlerësohet. Faleminderit dhe mezi pres t'ju shohim në Shenzhen

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.