ads linkedin Anviz Ndadekake Keamanan Perusahaan Luwih Efisien lan Gampang - Visi Pasca-show kanggo ISC WEST 2024 | Anviz Global

Anviz Ndadekake Keamanan Perusahaan Luwih Efisien lan Gampang - Visi Pasca-show kanggo ISC WEST 2024

04/19/2024
Share
Dirawuhi dening ewonan profesional keamanan lan keamanan umum, ISC WEST 2024 bubar rampung. Acara kasebut nerangake tren sabanjure industri keamanan lan fokus pelanggan: AI, 5G, robotika, perlindungan lingkungan, lan energi.

Siap negesake maneh posisine minangka inovator ing sistem keamanan cerdas sing digabung, Anviz ngluncurake inovasi fokus pencegahan paling anyar, Anviz siji. Solusi Keamanan Cerdas Kabeh-In-One, Anviz Salah sijine dirancang kanggo nyukupi kabutuhan bisnis cilik lan menengah (UKM) ing macem-macem sektor, kalebu ritel, panganan lan omben-omben, kampus K-2, lan gim. 


Anviz Siji wis narik minat akeh installer keamanan tradisional lan integrator. Sanajan ora ana kekurangan produk ing industri sing ngaku minangka platform integrasi keamanan, Anviz Desain sing entheng, produk hardware sing dikembangake dhewe, lan interaksi piranti lunak sing luwih gampang lan pangguna-loropaken wis nggawe dheweke kesengsem banget.

A klien ngandika: sing Anviz Kontrol akses lan fungsi pengawasan luwih gampang lan luwih efektif biaya yen luwih ngerti, lan dheweke pengin menehi rekomendasi menyang sawetara klien UKM. Pelanggan liyane ujar: Ing babagan desain, paramèter, lan promosi, Anviz Siji wis narik kawigaten. Dadi dheweke njaluk demo ing papan kasebut lan bali maneh kanggo nyoba.

Manajer produk saka Anviz Salah siji, Felix, ngandika: "Anviz Siji ditargetake ing telung skenario ing ngisor iki kanggo bisnis cilik lan menengah:
1. mlebu lan metu
2. wilayah ngendi item penting disimpen
3. lingkungan kampus bisnis
Nggunakake teknologi kayata AI Biometrics lan 4G, mbisakake manajer keamanan bisa nikmati pengalaman produk sing luwih cerdas lan luwih gampang.



Showcase Produk Anyar
Ing pameran produk anyar sing diatur dening SIA (Asosiasi Industri Keamanan), ngarahake skenario ruangan sing korosif banget kayata pabrik kimia lan pinggir segara, AnvizKamera 2024g AI Electroplated 4 nambah umur layanan kamera ruangan kanthi proses paling anyar. "Ing jaman kepungkur, sawetara pangguna ing pinggir segara kuwatir babagan umur layanan kamera. Dadi, kita nggawe dandan khusus lan katon luwih apik."




ACS Quest  
Sawetara ahli industri teka ing booth kita kanggo komunikasi karo kita lan ngerti produk paling anyar kita. Antarane wong-wong mau, Lee Odess, pakar ing kontrol akses lan lapangan kunci pinter, sing uga dadi inisiator acara ACS Quest, ngunjungi booth Xthings lan sesambungan karo anggota tim.

 
Highly dikenali dening macem-macem media
Para editor utama saka Watch Info Keamanan, warta Pro AV, KeamananInformed, lan media industri keamanan misuwur liyane teka ing booth kanggo wawancara, ngrembug babagan tren industri keamanan lan rencana kanggo posisi mangsa ngarep. Anviz ing trek pasar keamanan SMB.


Sawise ngrasakake pangenalan saka pasar lan antusiasme para pelanggan ing ISC West, ing 2024 Anviz bakal ngluwihi pasar bisnis karo Amerika Utara minangka fokus tengah, nyediakake solusi pinter lan efisien kanggo liyane SMBs lan organisasi perusahaan.


Tindakake Kita ing LinkedIn kanggo nganyari liyane: Anviz Global 

Peterson Chen

direktur penjualan, industri keamanan biometrik lan fisik

Minangka direktur sales saluran global saka Anviz global, Peterson Chen pakar ing industri keamanan biometric lan fisik, karo pengalaman sugih ing pangembangan bisnis pasar global, Manajemen tim, etc; Lan uga kawruh sugih saka ngarep pinter, robot pendidikan & STEM pendidikan, mobilitas elektronik, etc Sampeyan bisa tindakake marang utawa LinkedIn.