ads linkedin Anviz E bën sigurinë e ndërmarrjes më efikase dhe të thjeshtë - Vizioni pas shfaqjes për ISC WEST 2024 | Anviz Global

Anviz E bën sigurinë e ndërmarrjes më efikase dhe të thjeshtë - Vizioni pas shfaqjes për ISC WEST 2024

04/19/2024
Shpërndaje
I ndjekur nga mijëra profesionistë të sigurisë dhe sigurisë publike, ISC WEST 2024 sapo ka përfunduar. Shfaqja shpjegoi tendencat e ardhshme të industrisë së sigurisë dhe fokusin ndaj klientit: AI, 5G, robotikë, mbrojtjen e mjedisit dhe energjinë.

E gatshme për të riafirmuar pozicionin e saj si një novator në sistemet e konverguara inteligjente të sigurisë, Anviz lançoi inovacionin e tij më të fundit të fokusuar në parandalimin, Anviz Një. Një Zgjidhje Inteligjente e Sigurisë Gjithë-në-Një, Anviz Njëra është projektuar për të përmbushur nevojat e bizneseve të vogla dhe të mesme (SMB) në sektorë të ndryshëm, duke përfshirë shitjen me pakicë, ushqimin dhe pijet, kampuset K-2 dhe palestrat. 


Anviz Një ka tërhequr interesin e shumë instaluesve dhe integruesve tradicionalë të sigurisë. Edhe pse nuk mungojnë produkte në industri që pretendojnë të jenë platforma të integrimit të sigurisë, Anviz Dizajni i lehtë i dikujt, produktet harduerike të zhvilluara vetë dhe ndërveprimet e softuerit më të thjeshtë dhe miqësorë për përdoruesit i kanë lënë përshtypje të thellë.

Një klient tha: atë Anviz Funksionet e kontrollit të aksesit dhe mbikëqyrjes së dikujt janë më të lehta për t'u lidhur dhe më kosto-efektive pas kuptimit më të afërt, dhe ai do të donte t'ua rekomandonte atë disa klientëve të SME-ve. Një klient tjetër tha: Për sa i përket dizajnit, parametrave dhe promovimit, Anviz Njëri i ka tërhequr vëmendjen. Kështu që ai kërkoi një demonstrim në vend dhe u kthye për ta provuar atë.

Menaxheri i produktit të Anviz Njëri, Feliksi, tha:Anviz Njëri synon tre skenarët e mëposhtëm për bizneset e vogla dhe të mesme:
1. hyrje dhe dalje
2. zonat ku ruhen sende të rëndësishme
3. perimetrat e kampusit të biznesit
Përdorimi i teknologjive të tilla si AI Biometrics dhe 4G, u mundëson menaxherëve të sigurisë të shijojnë një përvojë produkti më të zgjuar dhe më të thjeshtë."Ekspozita e produkteve të reja
Në vitrinën e produkteve të reja të organizuar nga SIA (Shoqata e Industrisë së Sigurisë), duke synuar skenarë të jashtëm shumë gërryes si impiantet kimike dhe në breg të detit, AnvizKamera e elektrizuar me AI 2024 4g zgjat jetën e shërbimit të kamerave të jashtme me procesin më të fundit. "Në të kaluarën, disa përdorues në breg të detit ishin të shqetësuar për jetën e shërbimit të kamerës. Kështu që ne bëmë përmirësime të veçanta dhe dukeshim më bukur."
Kërkimi ACS  
Disa ekspertë të industrisë erdhën në stendën tonë për të komunikuar me ne dhe për të kuptuar produktet tona më të fundit. Midis tyre, Lee Odess, një ekspert në fushat e kontrollit të aksesit dhe bllokimit inteligjent, i cili është gjithashtu iniciator i ngjarjes ACS Quest, vizitoi stendën e Xthings dhe ndërveproi me anëtarët e ekipit.

 
Shumë e njohur nga media të shumta
Kryeredaktorët e Watch Informacioni i Sigurisë, Lajme Pro AV, Siguria e Informuar, dhe media të tjera të famshme të industrisë së sigurisë erdhën në stendë për intervista, duke diskutuar tendencat e industrisë së sigurisë dhe planet për pozicionimin e ardhshëm të Anviz në rrugën e tregut të sigurisë SMB.


Duke ndjerë njohjen nga tregu dhe entuziazmin e klientëve tanë në ISC West, në vitin 2024 Anviz do të zgjerojë tregun e saj të biznesit me Amerikën e Veriut si fokus qendror, duke ofruar zgjidhje të zgjuara dhe efikase për më shumë SMB dhe organizata sipërmarrëse.


Na ndiqni në LinkedIn për më shumë përditësime: Anviz Global 

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.