ads linkedin Anviz Ја прави безбедноста на претпријатијата поефикасна и поедноставна - Пост-шоу Визија за ISC WEST 2024 | Anviz Глобална

Anviz Ја прави безбедноста на претпријатието поефикасна и поедноставна - Пост-шоу Визија за ISC WEST 2024

04/19/2024
Сподели
На кој присуствуваа илјадници професионалци за безбедност и јавна безбедност, ISC WEST 2024 штотуку заврши. Емисијата ги објасни следните трендови на безбедносната индустрија и фокусот на клиентите: AI, 5G, роботика, заштита на животната средина и енергија.

Спремен да ја потврди својата позиција како иноватор во конвергирани интелигентни безбедносни системи, Anviz ја лансираше својата најнова иновација фокусирана на превенција, Anviz Еден. Сè-во-едно интелигентно безбедносно решение, Anviz Еден е дизајниран да ги задоволи потребите на малите и средни бизниси (SMBs) во различни сектори, вклучувајќи малопродажба, храна и пијалоци, кампуси K-2 и спортски сали. 


Anviz Една го привлече интересот на многу традиционални безбедносни монтери и интегратори. Иако не недостасуваат производи во индустријата кои тврдат дека се платформи за безбедносна интеграција, Anviz Нечиј лесен дизајн, саморазвиени хардверски производи и поедноставни и кориснички софтверски интеракции длабоко ги импресионираа.

Еден клиент рече: тоа Anviz Нечии функции за контрола на пристап и надзор се полесно поврзување и поекономично по поблиско разбирање, и тој би сакал да им го препорача на некои клиенти на мали и средни претпријатија. Друг клиент рече: Во однос на дизајнот, параметрите и промоцијата, Anviz Еден му го привлече вниманието. Затоа побарал демо на самото место и се вратил да го тестира.

Менаџерот за производи на Anviz Еден, Феликс, рече:Anviz Едното е насочено кон следните три сценарија за мали и средни бизниси:
1. влез и излез
2. области каде што се чуваат важни предмети
3. периметри на деловниот кампус
Користењето на технологии како што се AI Biometrics и 4G, им овозможува на менаџерите за безбедност да уживаат во попаметно и поедноставно искуство со производот“.



Изложба на нов производ
На изложбата на новиот производ организиран од СВР (Здружението на безбедносната индустрија), насочени кон високо корозивни сценарија на отворено, како што се хемиски постројки и крајбрежје, Anviz2024 4g AI електрифицирана камера го продолжува работниот век на камерите на отворено со најновиот процес. „Порано, некои корисници на море беа загрижени за работниот век на камерата. Така направивме посебни подобрувања и изгледавме поубаво.




ACS Quest  
Некои експерти од индустријата дојдоа на нашиот штанд за да комуницираат со нас и да ги разберат нашите најнови производи. Меѓу нив, Ли Одес, експерт за контрола на пристап и полиња за паметно заклучување, кој е и иницијатор на настанот ACS Quest, го посети штандот Xthings и стапи во интеракција со членовите на тимот.

 
Високо препознаен од повеќе медиуми
Главните уредници на Гледајте безбедносни информации, Вести за Pro AV, SecurityInformed, и други познати медиуми од безбедносната индустрија дојдоа на штандот на интервјуа, разговарајќи за трендовите на безбедносната индустрија и плановите за идното позиционирање на Anviz во патеката на пазарот за безбедност на SMB.


Откако го почувствувавме признанието од пазарот и ентузијазмот на нашите клиенти во ISC West, во 2024 г. Anviz ќе го прошири својот деловен пазар со Северна Америка како централен фокус, обезбедувајќи паметни и ефикасни решенија за повеќе мали и средни претпријатија и претпријатија.


Следете не на LinkedIn за повеќе ажурирања: Anviz Глобална 

Петерсон Чен

директор за продажба, индустрија за биометриска и физичка безбедност

Како директор за продажба на глобални канали на Anviz глобално, Петерсон Чен е експерт во индустријата за биометриска и физичка безбедност, со богато искуство во развој на бизнисот на глобалниот пазар, управување со тим, итн; И, исто така, богато знаење за паметен дом, едукативен робот и STEM образование, електронска мобилност итн. Можете да го следите или Скопје.