ads linkedin Надградба на синџирот продавници за спортски производи во Костарика | Anviz Глобална

Системот за временско присуство на надградба на синџирот продавници за спортски производи на Костарика

Creatica de software, имплементираше целосно решение за компанијата AccionCorp во Костарика, решението вклучуваше инсталација на повеќе од 100 PCS T50 низ Костарика како патека, понатаму

Позадина:

AccionCorp е франшиза на продавници за спортски производи што ги претставуваат брендовите како што се Најк, Пума, Спидо, Конверс итн. Има над 400 вработени и со CES+T50 управува со човечките ресурси на централизиран начин, но на над 50 локации низ целата земја. продавници, трговски центри и дистрибуција. Како што расте нејзиниот бизнис, се чувствува сè потешко да се собере временската посетеност од продавниците низ целата земја.

Creatica de software, имплементираше комплетно решение за компанијата AccionCorp во Костарика, решението вклучуваше инсталација на повеќе од 100 PCS T50 низ Костарика како патека, дополнително повеќе од 500 компјутери, и поврзување на овие уреди преку јавна IP адреса со софтвер развиена од Creatica. Овој систем директно се интегрира со овие уреди преку SDK обезбеден од Anviz и техничката поддршка. CES е името на апликацијата и која успева да го надополни човечкиот ресурс на една компанија. Контрола на присуство користејќи T50, платен список, одмор, попреченост итн.

Корист:

Со инсталираниот систем, евиденцијата на временската посетеност на спортските продавници низ целата земја може да се собере во седиштето, а тоа прави AccionCorp да се чувствува многу лесно и ефикасно да го заврши времето на посетеност и платен список, секогаш безгрижно кога ќе се отворат нови продавници. во иднина.