ads linkedin Përmirësimi i dyqaneve të zinxhirit të mallrave sportive në Kosta Rika | Anviz Global

Sistemi i frekuentimit të kohës së përditësimit të dyqaneve të zinxhirit të Kosta Rikës të mallrave sportive

Creatica de software, zbatoi një zgjidhje të plotë për kompaninë AccionCorp në Kosta Rika, zgjidhja përfshinte instalimin e më shumë se 100PCS T50 në të gjithë KostaRikën si shteg, më tej

Sfondi:

AccionCorp është një ekskluzivitet i dyqaneve të mallrave sportive që përfaqësojnë marka si Nike, Puma, Speedo, Converse, etj. Ka mbi 400 punonjës dhe me CES+T50 menaxhon burimet njerëzore në mënyrë të centralizuar, por në mbi 50 vendndodhje në të gjithë vendin. dyqanet, qendrat tregtare dhe distribucioni. Ndërsa biznesi i saj rritet, ndihet gjithnjë e më e vështirë për të mbledhur frekuentimin e kohës nga dyqanet në të gjithë vendin.

Creatica de software, zbatoi një zgjidhje të plotë për kompaninë AccionCorp në Kosta Rika, zgjidhja përfshinte instalimin e më shumë se 100 PCS T50 në të gjithë KostaRikën si shteg, më tej më shumë se 500 PC shtesë, dhe lidhni këto pajisje nëpërmjet një IP publike me një softuer zhvilluar nga Creatica. Ky sistem integrohet drejtpërdrejt me këto pajisje përmes SDK-së të ofruar nga Anviz dhe mbështetje teknike. CES është emri i aplikacionit dhe që arrin të plotësojë burimet njerëzore të një kompanie. Kontrolli i pjesëmarrjes duke përdorur T50, listën e pagave, pushimet, paaftësinë, etj.

përfitojnë:

Me sistemin e instaluar, të dhënat kohore të frekuentimit të dyqaneve sportive në të gjithë vendin mund të mblidhen të gjitha në selinë qendrore, dhe kjo e bën AccionCorp të ndihet shumë e lehtë dhe efikase për të përfunduar frekuentimin e kohës dhe listën e pagave, gjithmonë i shkujdesur kur hapen dyqane të reja. në të ardhmen.