ads linkedin Професионален систем за контрола на пристап со отпечатоци (T50) | Anviz Глобална

Професионален систем за контрола на пристап со отпечатоци од прст (T50)

Место за инсталација: Станбена област Сао Паоло Бразил
на производот:
хардвер: Anviz професионална контрола на пристап и присуство на време T50
Карактеристика: компактен дизајн, отпечаток од прст, лозинка, RS485, Wiegand, излез за сув контакт, контрола директно заклучување, TCP/IP

софтвер: 
Софтвер за временско присуство и контрола на пристап

решенија
Едноставно: Многу пријателски за семејна употреба, дури и за децата и постарите
Моќно: Безбедносен терминал за отпечаток од прст, временска зона со лозинка
Компактен: 74(w)*144(h)*40(d)mm
Разумна цена со висока технологија: биометриска со конкурентна цена