ads linkedin Sistemi profesional i kontrollit të hyrjes së gjurmëve të gishtave (T50) | Anviz Global

Sistemi profesional i kontrollit të hyrjes së gjurmëve të gishtave (T50)

Vendi i instalimit: Zona e banimit në São Paulo Brazil
Produkti:
Hardware: Anviz Kontrolli profesional i aksesit dhe frekuentimi i kohës T50
Karakteristika: Dizajn kompakt, Gjurmët e gishtave, Fjalëkalimi, RS485, Wiegand, Dalja e kontaktit të thatë, Kontrolli i kyçjes direkte, TCP/IP

Software: 
Softueri i kontrollit të kohës së frekuentimit dhe aksesit

Zgjidhjet
E thjeshtë: Shumë miqësore për përdorim familjar, madje edhe për fëmijët dhe të moshuarit
I fuqishëm: Terminali i sigurisë së gjurmës së gishtit, Zonës kohore të fjalëkalimit
Kompakt: 74(w)*144(h)*40(d)mm
Çmimi i arsyeshëm me teknologjinë e lartë: Biometrike me normë çmimi konkurrues