ads linkedin Protech Security ја надгради контролата на пристап на Truline Industries | Anviz Глобална

Anviz и Protech Security го надгради системот за контрола на пристап Truline Industries со Anviz Препознавање на лице FaceDeep 5

За Truline Industries
Truline Industries е специјализирана машинска дејност лоцирана во Честерленд, Охајо, САД. Основана во 1939 година, Truline е изграден на интегритет и во работата и во животот. Објект со сертификат AS 9100 / ISO 9001, Truline ја користи најновата технологија за производство на лежишта за пумпа за гориво за авионската индустрија, како и други прецизни делови за машини со висока толеранција. 
 
Предизвик
Truline Industries ги користи Gallagher физичките системи за контрола на пристап за нивната канцеларија. Сепак, традиционалната контрола на пристап повеќе не е задоволувачка, клиентот бараше надворешно решение за контрола на пристап со препознавање лице без допир со детекција на носење маска.
 
Решение
Anviz сигурно и стабилно препознавање лице без допир FaceDeep 5 (опционално откривање температура) му нуди на клиентот добро решение за отворено за да добие пристап до нивната деловна зграда без да го допира читачот и да носи маска. Покрај тоа, корисниците кои користеле РФИД картички сè уште ќе можат да продолжат да ги користат FaceDeep 5 RFID модул, благодарение на нашиот партнер Protech Security со интеграцијата на Gallagher Controller. 10 парчиња FaceDeep 5 беа инсталирани во нивната деловна зграда на отворено и внатре, сите уреди се контролираат централно со софтвер, многу погодно за проверка на записите за пристап, управување со корисници итн.  
  
Партнер на проектот:
Protech Security, со повеќе од 30 години услуга во североисточен Охајо и силна посветеност на обезбедување квалитетна, рентабилна заштита за домови, бизниси, образовни институции и владини објекти. 
 
Коментари на клиенти:
Anviz FaceDeep 5 е многу убаво дизајниран и цврст уред, препознавањето е многу брзо и прецизно дури и при силна сончева светлина на отворено, ние сме многу среќни поради оваа надградба, која дефинитивно им носи на нашите вработени побезбедно и бездопирно искуство за пристап. Затоа, Protech Security обезбедува одлични услуги и поддршка, ние сигурно ќе ви препорачаме Anviz и Protech Security на нашите деловни партнери. 
 
Слики од проектот:

Препознавање на лице

скенирање на лицето