ads linkedin Protech Security përmirësoi Truline Industries Access Control | Anviz Global

Anviz dhe Sistemi i Kontrollit të Qasjes në Truline Industries e përmirësoi Protech Security me Anviz Face Recognition FaceDeep 5

Rreth Truline Industries
Truline Industries është një biznes i specializuar përpunimi i vendosur në Chesterland, Ohio, Shtetet e Bashkuara. E themeluar në vitin 1939, Truline është ndërtuar mbi integritetin si në punë ashtu edhe në jetë. Një strukturë e certifikuar AS 9100 / ISO 9001, Truline përdor teknologjinë më të fundit për të fabrikuar kushinetat e pompës së karburantit për industrinë e avionëve, si dhe pjesë të tjera të makinerive me tolerancë të lartë. 
 
Sfidë
Truline Industries ka përdorur sistemet e kontrollit fizik të aksesit Gallagher për ndërtesën e zyrave të tyre. Megjithatë, kontrolli tradicional i aksesit nuk është më i kënaqshëm, klienti kërkoi një zgjidhje kontrolli të qasjes për njohjen e fytyrës pa prekje në natyrë me zbulimin e veshjes së maskës.
 
Zgjidhje
Anviz njohje e besueshme dhe e qëndrueshme e fytyrës pa prekje FaceDeep 5 (zbulimi i temperaturës opsionale) i ofron klientit një zgjidhje të mirë në natyrë për të hyrë në ndërtesën e zyrës së tyre pa prekur lexuesin dhe pa veshur një maskë. Përveç kësaj, përdoruesit që kanë përdorur karta RFID do të jenë ende në gjendje t'i përdorin ato FaceDeep 5 Moduli RFID, falë partnerit tonë Protech Security me integrimin e Gallagher Controller. 10 copë FaceDeep 5 ishin instaluar në ndërtesën e tyre të zyrës në ambiente të jashtme dhe të brendshme, të gjitha pajisjet kontrollohen nga qendra me softuer, shumë të përshtatshëm për të kontrolluar të dhënat e aksesit, për të menaxhuar përdoruesit, etj.  
  
Partneri i projektit:
Protech Security, me më shumë se 30 vjet shërbim në Ohio Verilindore dhe një angazhim të fortë për të ofruar mbrojtje cilësore, me kosto efektive për shtëpitë, bizneset, institucionet arsimore dhe objektet qeveritare. 
 
Komentet e Klientit:
Anviz FaceDeep 5 është një pajisje e dizajnuar shumë bukur dhe e qëndrueshme, njohja është shumë e shpejtë dhe e saktë edhe nën rrezet e forta të diellit në natyrë, ne jemi shumë të lumtur për këtë përmirësim, i cili padyshim u sjell punonjësve tanë një përvojë aksesi më të sigurt dhe pa prekje. Prandaj, Protech Security ofron shërbime dhe mbështetje të shkëlqyera, ne me siguri do t'ju rekomandojmë Anviz dhe Protech Security për partnerët tanë të biznesit. 
 
Fotografitë e projektit:

Face Recognition

skanimi i fytyrës