ads linkedin CrossChex Standard - Десктоп софтвер за следење на присуство на време | Anviz Глобална

Искусете го подоброто време за посетеност и управување со контрола на пристап

 • Оптимизирање на персонализираното управување со информации за персоналот и поставување на одделот

  Приспособени лични информации за брзо барање, додавање и менување дозволи.

 • Подобрено менување и распоред за лесно користење

  Флексибилно и интелигентно управување со присуство со поддршка за статусот на повеќе смени.

 • Управување со уреди дизајнирано за едноставност

  Централизирано управување со уредот, далечински управувач базиран на мрежна комуникација со TCP/IP и неограничен пристап за најавување на уредот.

 • Запишете, конфигурирајте и управувајте со податоците за вработените

  Проверете го записот за присуство на персонал во секое време, извештај за присуство на персонал за извоз.

 • Флексибилното поставување на администраторот нуди поголемо прилагодување

  Администраторски дозволи на повеќе нивоа за независно управување со различни оддели.

 • управување со персонал
 • Распоред
 • уред за управување со
 • Управување со податоци
 • Администраторско поставување