ads linkedin CrossChex Standard - Desktop Softuer për Ndjekjen e Kohës së Pjesëmarrjes | Anviz Global

Përjetoni menaxhimi më i mirë i frekuentimit të kohës dhe kontrollit të aksesit

 • Optimizimi i Menaxhimit të Informacionit të Personalizuar të Stafit dhe konfigurimit të Departamentit

  Informacion personal i personalizuar për të kërkuar, shtuar dhe modifikuar shpejt lejet.

 • Zhvendosja dhe planifikimi i përmirësuar për lehtësinë e përdorimit

  Menaxhim fleksibël dhe inteligjent i frekuentimit me mbështetje të statusit të shumëfishtë.

 • Menaxhimi i pajisjes i krijuar për thjeshtësi

  Menaxhimi i centralizuar i pajisjes, telekomandë e bazuar në komunikimin e rrjetit TCP/IP dhe akses i pakufizuar i hyrjes në pajisje.

 • Regjistrohu, konfiguro dhe menaxho të dhënat e punonjësve

  Kontrolloni të dhënat e pjesëmarrjes së personelit në çdo kohë, raportin e pjesëmarrjes së personelit të eksportit.

 • Konfigurimi fleksibël i administratorit ofron personalizim më të madh

  Lejet e administratorit me shumë nivele për menaxhim të pavarur të departamenteve të ndryshme.

 • Menaxhimi i Personelit
 • Caktimin
 • Menaxhimi i pajisjes
 • Menaxhimi i të dhënave
 • Konfigurimi i administratorit