ads linkedin CX7 Најдобри часовници за препознавање лица базирани на облак за Empoyers | Anviz Глобална
Временски часовници за препознавање лице базирани на облак Anviz CX7
CX7
CX7 часовник без допир за препознавање лице
CX7
Решение за присуство на време за откривање на живост на лицето
уред за брзо присуство
Голем кориснички и дневник капацитет CX7
Лесно инсталирање уред за присуство CX7
Разновиден часовник за удирање
Лесно поставување софтвер за присуство во облак
CX7
CX7
CX7
CX7

спецификација

Содржина CX7
капацитет
Кориснички капацитет 1,500
Капацитет на картичката 1,500
Капацитет на најавување 100,000
Заклучи
Порака TCP/IP, RS485, USB-домаќин, WiFi
I / O Излез на реле, Wiegand влез / излез, сензор за врата, излез, копче, ѕвонче
функција
Идентификација Лице, картичка, лична карта + лозинка
Потврдете ја брзината <0.5s
Регистрација на слика на лице Поддржани
Самопроверка на рекорд Поддржани
Вграден веб-сервер Поддржани
Поддршка за повеќе јазици Поддржани
софтвер CrossChex Cloud
хардвер
Процесорот Двојадрен 1.0 GHz и AI NPU
Камера Двојна камера од 2 MP
LCD 3.5" TFT екран на допир
LED индикатор Паметна бела LED диода
звук Поддржани
Опсег на агол Ниво: 38°, вертикално: 70°
Потврдете го растојанието 0.3 - 1.0 m (11.81 - 39.37 ")
РФИД картичка ЕМ 125 Khz
Аларм за местење Поддржани
Работна температура -20 °C (-4 °F) - 60 °C (140 °F)
Работен напон DC 12V
Димензии (Ш x В x Д) 124*155*92 mm (4.88*6.10*3.62")
Оперативни Влажност 0% до 95%