ads linkedin CX7 Orët më të mira të kohës së njohjes së fytyrës bazuar në renë kompjuterike për Empoyers | Anviz Global
Orët e kohës së njohjes së fytyrës me bazë renë kompjuterike Anviz CX7
CX7
Ora e kohës e njohjes së fytyrës pa prekje CX7
CX7
Zgjidhja e frekuentimit të kohës së zbulimit të gjallërisë së fytyrës
pajisje për frekuentimin e shpejtë të kohës
Kapacitet i madh i përdoruesit dhe log CX7
Pajisja e frekuentimit të kohës së instalimit të lehtë CX7
Orë e gjithanshme me grusht
Konfigurimi i thjeshtë i softuerit të pjesëmarrjes në renë kompjuterike
CX7
CX7
CX7
CX7

Specifikim

Artikull CX7
Kapaciteti
Kapaciteti i përdoruesit 1,500
Kapaciteti i kartës 1,500
Kapaciteti i regjistrit 100,000
Konkludoj
Komunikim TCP/IP, RS485, host USB, WiFi
I / O Dalja e stafetës, Hyrja / Dalja Wiegand, Sensori i derës, Dalja, Butoni, Zilja
tipar
Identifikim Fytyra, Karta, ID+Fjalëkalim
Verifikoni shpejtësinë <0.5s
Regjistrimi i imazhit të fytyrës përkrahur
Regjistro Vetë-kontroll përkrahur
Webserver i integruar përkrahur
Mbështetje për shumë gjuhë përkrahur
program CrossChex Cloud
Hardware
CPU NPU me dy bërthama 1.0 GHz dhe AI
Kamera Kamera e dyfishtë 2 MP
LCD Ekran me prekje 3.5" TFT
Treguesi LED LED i bardhë i zgjuar
përkrahur
Diapazoni i këndit Niveli: 38°, Vertikal: 70°
Verifiko distancën 0.3 - 1.0 m (11.81 - 39.37 ")
Karta RFID EM 125 Khz
Alarmi i Tamperit përkrahur
Temperatura Operative -20 °C (-4 °F) - 60 °C (140 °F)
Voltage operativ DC 12V
Dimensionet (W x H x D) 124*155*92 mm (4.88*6.10*3.62 ")
Lagështia Operative % 0 95 tek%