ads linkedin Проект на системот за идентификација на отпечатоци од прст Dürr | Anviz Глобална

Anviz и проект на системот за идентификација на отпечатоци од прст Dürr

05/26/2017
Сподели

Со постигнување „не-картичка“ за новиот тест центар и канцеларијата на Dürr, целиот персонал користи отпечаток од прст за контрола на пристапот, присуство на време, завршување и печатење. Anviz производот обезбедува многу побезбедни и посигурни производи за контрола на пристап за отпечатоци и управување по група и временски период, го реализира системот за временско присуство на отпечатоци за целиот персонал, ја контролира употребата на печатачот и обезбедува безбедност на отпечатените датотеки со овластени уреди за отпечатоци и постигнува идентификација на отпечаток од прст систем за потрошувачка.

без картичка

 

отпечатоци

печатени датотеки

 

Anviz Производи за идентификација на отпечатоци од прсти на мрежата PoE,

Целиот проект се усвојува Anviz Производи за идентификација на отпечатоци од прсти на мрежата PoE, што фундаментално ги намалува инвестициите во хардвер и трошоците за одржување во иднина, во меѓувреме, ја поедноставува инсталацијата на контрола на пристап. Овие производи за идентификација на отпечатоци од прст го заменуваат целосно традиционалниот систем со една картичка. Не само што се намалуваат трошоците за картичките и управувањето, туку и удобноста за персоналот е многу подобрена.

Повеќе C2pro

Дејвид Хуанг

Експерти во областа на интелигентна безбедност

Над 20 години во безбедносната индустрија со искуство во маркетинг на производи и развој на бизнисот. Во моментов работи како директор на тимот за глобален стратешки партнер во Anviz, а исто така ја надгледува активноста во сите Anviz Конкретно во центрите за искуство во Северна Америка. Можете да го следите или Скопје.