ads linkedin Projekti i sistemit të identifikimit të gjurmëve të gishtave Dürr | Anviz Global

Anviz dhe projekti i sistemit të identifikimit të gjurmëve të gishtave Dürr

05/26/2017
Shpërndaje

Duke arritur "no-card" për qendrën e re të testimit dhe ndërtesën e zyrës së Dürr, i gjithë stafi përdor gjurmët e gishtërinjve në kontrollin e aksesit, pjesëmarrjen në kohë, konsumimin dhe printimin. Anviz produkti ofron produkte shumë më të sigurta dhe më të besueshme të kontrollit të aksesit të gjurmëve të gishtërinjve dhe menaxhimin sipas grupit dhe periudhës kohore, realizon sistemin e frekuentimit të kohës së gjurmëve të gishtave për të gjithë stafin, kontrollon përdorimin e printerit dhe siguron sigurinë e skedarëve të printuar nga pajisjet e autorizuara me gjurmë gishtash dhe arrin identifikimin e gjurmëve të gishtave sistemi i konsumimit.

pa kartë

 

gjurmë gishtash

skedarë të printuar

 

Anviz Produktet e identifikimit të gjurmëve të gishtave të rrjetit PoE,

I gjithë projekti miratohet Anviz Produktet e identifikimit të gjurmëve të gishtave të rrjetit PoE, të cilat reduktojnë në thelb investimin në harduer dhe koston e mirëmbajtjes në të ardhmen, ndërkohë, thjeshton instalimin e kontrollit të aksesit. Këto produkte të identifikimit të gjurmëve të gishtave zëvendësojnë sistemin tërësisht tradicional me një kartë. Jo vetëm që kostoja e kartave dhe e menaxhimit është ulur, por edhe komoditeti për stafin është përmirësuar shumë.

Më shumë C2pro

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.