ads linkedin Anviz Паметна контрола на пристап и решение за присуство на време | Anviz Глобална

Anviz Паметна контрола на пристап и решение за присуство на време ЗАСВОЈТЕ ШИРОК ОПЕК НА ВНИМАНИЕ на ИКТ во Каиро 2022 година

12/19/2022
Сподели
 


Од 27-ми до 30-ти ноември 2022 година, AnvizПартнерот на Smart IT учествуваше на 26-тата изложба Каироикт во Египет, прикажувајќи ги производите за временско присуство и контрола на физичкиот пристап на Anviz. На изложбата присуствуваа повеќе од 500 компании и повеќе од 120,000 посетители ги посетија различните штандови.

Како одговор на темата „Водејќи ја промената“, Smart IT прикажа многу видови производи за контрола на пристап со напредна биометриска технологија, вклучително и Anviz Сериите C2 и сериите Face, кои користат технологии за препознавање отпечатоци и препознавање лица за да го намалат безбедносниот ризик.

безбедно работно место, поедноставување на управувањето

Терминалите за препознавање лица од серијата C2 и серијата на лица се водоотпорни и отпорни на прашина и нудат брзи и сигурни решенија за контрола на пристапот. Тие се популарни кај многу посетители. VF30 Pro EP300 уреди за отпечатоци, кои помагаат да се запре неовластен пристап, беа многу дискутирани од посетителите.

На изложбата, Бахер Али од Smart IT го истакна тоа Anviz CrossChex Cloud, способни да се справуваат со различни работни обрасци и места, како што се повеќе периоди и локации кои се појавија во различни индустрии поради Ковид-19. Исто така, може совршено да се усогласи со Anviz's опрема, помагајќи им на менаџерите да ги решат своите грижи.

на Anviz CrossChex Cloud


По изложбата, Бахер Али ги изрази своите чувства дека „Ова е втор пат за нас како главен учесник и изложувач на напредни безбедносни системи на овој важен настан. Почестени сме со нашето присуство во Каиро ИКТ, како сертифициран технички и деловен партнер за Anviz. Сите Anviz Производите за автентикација и авторизација, особено сериите C2 и Face се особено популарни, привлекувајќи големо внимание и восхит кај клиентите, дистрибутерите и изведувачите.

Anviz Извршниот директор Мајкл Киу рече: „Благодарност до нашиот добар партнер Smart IT за изложувањето Anviz производи во Египет. Во 2023 година, со редовна превенција и контрола на епидемијата и дигитална трансформација на претпријатијата, Anviz ќе обезбеди поконкурентни производи, решенија и услуги, спроведувајќи длабинска маркетинг соработка на локално ниво. Едвај чекам да учествувам на настанот на ISC West следната година и се надевам дека ќе сретнам повеќе партнери во безбедносната индустрија“.
 

читатели со временска посетеност


За ИКТ во Каиро 

Каиро ИКТ, изложбата и форумот на Блискиот Исток и Африка за меѓународни телекомуникации, информатичка технологија итн., е еден од најзначајните настани со регионален и глобален досег и најистакната регионална платформа за преглед на поврзани индустрии и технологии.

Оваа изложба има за цел да им даде на изложувачите изложеност на нови пазари, да најдат партнери и да изградат односи со постоечките клиенти со користење на технологии специфични за предметот во деловно опкружување.

 

Ник Ванг

Специјалист за маркетинг во Xthings

Ник има диплома и магистерска диплома од Баптистичкиот универзитет во Хонг Конг и има 2 години искуство во индустријата за паметни хардвери. Можете да го следите или Скопје.