ads linkedin Anviz Zgjidhja e kontrollit të aksesit inteligjent dhe frekuentimit të kohës | Anviz Global

Anviz Zgjidhja e kontrollit të aksesit inteligjent dhe frekuentimit të kohës FITO GAMË TË GJËRË TË VËMENDJES në TIK në Kajro 2022

12/19/2022
Shpërndaje
 


Nga data 27 deri më 30 nëntor 2022, AnvizPartneri i Smart IT mori pjesë në ekspozitën e 26-të të Cairoic në Egjipt, duke shfaqur frekuentimin e kohës dhe produktet e kontrollit të aksesit fizik të Anviz. Ekspozita u ndoq nga më shumë se 500 kompani dhe më shumë se 120,000 vizitorë vizituan stendat e ndryshme.

Në përgjigje të temës "Udhëheqja e ndryshimit", Smart IT shfaqi shumë lloje të produkteve të kontrollit të aksesit me teknologji të avancuar biometrike, duke përfshirë Anviz Seritë C2 dhe seritë Face, të cilat përdorin njohjen e gjurmëve të gishtave dhe teknologjitë e njohjes së fytyrës për të zvogëluar rrezikun e sigurisë.

vendin e sigurt të punës, thjeshtojnë menaxhimin

Terminalet e njohjes së fytyrës të Serive C2 dhe Serisë së Fytyrës janë të papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri dhe ofrojnë zgjidhje të shpejta dhe të sigurta të kontrollit të aksesit. Ata janë të njohur me shumë vizitorë. VF30 Pro EP300 pajisje me gjurmë gishtash, të cilat ndihmojnë në ndalimin e aksesit të paautorizuar, u diskutuan shumë nga vizitorët.

Në ekspozitë, Baher Ali i Smart IT theksoi këtë Anviz CrossChex Cloud, të aftë për të trajtuar modele dhe vende të ndryshme pune, të tilla si periudha dhe vendndodhje të shumta që janë shfaqur në industri të ndryshme për shkak të Covid-19. Ajo gjithashtu mund të përputhet në mënyrë të përkryer me Anvizpajisjet e tij, duke ndihmuar menaxherët të zgjidhin shqetësimet e tyre.

la Anviz CrossChex Cloud


Pas ekspozitës, Baher Ali shprehu ndjenjat e tij se “Është hera e dytë për ne si pjesëmarrës kryesor dhe ekspozues i sistemeve të avancuara të sigurisë në këtë event të rëndësishëm. Jemi të nderuar nga prania jonë në Kajro ICT, si partner i certifikuar teknik dhe biznesi për Anviz. Të gjithë Anviz Produktet e vërtetimit dhe autorizimit, veçanërisht seritë C2 dhe Face janë veçanërisht të njohura, duke tërhequr shumë vëmendje dhe admirim nga klientët, shpërndarësit dhe kontraktorët.

Anviz CEO Michael Qiu tha: “Faleminderit partnerit tonë të mirë Smart IT për ekspozimin Anviz produkteve në Egjipt. Në vitin 2023, me parandalimin dhe kontrollin e rregullt të epidemisë dhe transformimin dixhital të ndërmarrjeve, Anviz do të ofrojë produkte, zgjidhje dhe shërbime më konkurruese, duke kryer një bashkëpunim të thelluar të marketingut në nivel lokal. Mezi pres të marr pjesë në ngjarjen ISC West të vitit të ardhshëm dhe shpresoj të takoj më shumë partnerë në industrinë e sigurisë.”
 

lexuesit me pjesëmarrje në kohë


Rreth TIK-ut në Kajro 

Ekspozita dhe forumi i Kajros ICT, Lindja e Mesme dhe Afrika për telekomunikacionet ndërkombëtare, teknologjinë e informacionit, etj., është një nga ngjarjet më domethënëse me shtrirje rajonale dhe globale dhe platforma më e spikatur rajonale për rishikimin e industrive dhe teknologjive të ndërlidhura.

Kjo ekspozitë synon t'u japë ekspozuesve ekspozim ndaj tregjeve të reja, të gjejë partnerë dhe të ndërtojë marrëdhënie me klientët ekzistues duke përdorur teknologji të veçanta në një mjedis biznesi.

 

Nic Wang

Specialist marketingu në Xthings

Nic ka një diplomë Bachelor dhe Master nga Universiteti Baptist i Hong Kongut dhe ka 2 vjet përvojë në industrinë e pajisjeve smart. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.