ads linkedin Производи EOL Објава 2021 | Anviz Глобална

Производи EOL Најава 2021 година

08/20/2021
Сподели
 

T5 Pro/P7/M7

Почитувани ценети клиенти

Anviz Глобал е посветен на обезбедување на најквалитетни решенија за нашите клиенти. Нашата посветеност на квалитетот вклучува проактивно управување со Anviz Глобален животен циклус на производи за да се обезбеди рационализирано портфолио што ви помага лесно да го изберете вистинското решение за секоја апликација. Овој процес обезбедува и оперативна ефикасност за Anviz Глобал и нашите партнери, кои ни помагаат да ја исполниме нашата посветеност да го подобриме начинот на кој работиме заедно. Ова писмо треба да ги информира клиентите дека следните модели ќе транзитираат од Општата достапност до крајот на животот. Во меѓувреме, нашата оперативна платформа ќе престане да прима нови нарачки на овие модели од 1 јануари 2022 година.

Производи кои се прекинати:

прекинат модел.

Ве молиме контактирајте со вашиот претставник за продажба за да разговарате за оваа транзиција на производот и да ви дадете повеќе информации за нашиот патоказ за нов производ.

Последен пат за купување Датум за прекинати производи: 31 декември 2021 година

Ви благодариме за вашиот бизнис и интерес Anviz Производи.

Тим за управување со производи

Август 20, 2021

Петерсон Чен

директор за продажба, индустрија за биометриска и физичка безбедност

Како директор за продажба на глобални канали на Anviz глобално, Петерсон Чен е експерт во индустријата за биометриска и физичка безбедност, со богато искуство во развој на бизнисот на глобалниот пазар, управување со тим, итн; И, исто така, богато знаење за паметен дом, едукативен робот и STEM образование, електронска мобилност итн. Можете да го следите или Скопје.