ads linkedin Produkte Njoftim EOL 2021 | Anviz Global

Njoftimi EOL i produkteve 2021

08/20/2021
Shpërndaje
 

T5 Pro/P7/M7

Të nderuar klientë me vlerë

Anviz Global është i përkushtuar për të ofruar zgjidhje të cilësisë më të lartë për klientët tanë. Angazhimi ynë për cilësinë përfshin menaxhimin proaktiv të Anviz Cikli global i jetës së produktit për të siguruar një portofol të efektshëm që ju ndihmon të zgjidhni me lehtësi zgjidhjen e duhur për çdo aplikacion. Ky proces gjithashtu siguron efikasitet operacional për Anviz Global dhe partnerët tanë, duke na ndihmuar të përmbushim angazhimin tonë për të përmirësuar mënyrën se si bëjmë biznes së bashku. Kjo letër është për të informuar klientët se modelet e mëposhtme do të kalojnë nga Disponueshmëria e Përgjithshme në Fund të Jetës. Ndërkohë, platforma jonë e funksionimit do të ndalojë për të marrë porosi të reja të këtyre modeleve nga 1 janari 2022.

Produktet që ndërpriten:

model i ndërprerë.

Ju lutemi, kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për të diskutuar këtë tranzicion të produktit dhe për t'ju dhënë më shumë informacion rreth udhërrëfyesit të produktit tonë të ri.

Data e blerjes për herë të fundit për produktet e ndërprera: 31 dhjetor 2021

Faleminderit për biznesin dhe interesimin tuaj Anviz Produkte.

Ekipi i Menaxhimit të Produkteve

Gusht 20, 2021

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.