ads linkedin Успешни бизниси со имплементација на Anviz Т50 | Anviz Глобална

Успешни бизниси со имплементација на Anviz T50

06/10/2011
Сподели

Англиски:Creatica de software, имплементираше целосно решение за компанијата AccionCorp во Костарика, решението вклучуваше инсталација на повеќе од 100 PCS T50 низ Костарика како патека, дополнително повеќе од 500 компјутери, и поврзување на овие уреди преку јавна IP адреса со софтвер развиена од Creatica. Овој систем директно се интегрира со овие уреди преку SDK обезбеден од Anviz и техничката поддршка. CES е името на апликацијата и која успева да го надополни човечкиот ресурс на една компанија. Контрола на посетеност користејќи T50, платен список, одмор, инвалидитет итн. AccionCorp е франшиза на продавници за спортски производи што ги претставуваат брендовите како што се Nike, Puma, Speedo, Converse итн. Има над 400 вработени и со CES+T50 управува со човечките ресурси на централизиран начин, но на над 50 локации низ државата, продавници, трговски центри и дистрибуција.

 
Неговите екзитоси со примена на T50

Еспањол: Нуестра за имплементација на решението комплетно за да се врати AccionCorp во Костарика, решението за импликација на инсталацијата од 100 (унидади од) T50 и тоа до Костарика, ауна повеќе од други 500 компјутери, кои се достапни за јавноста. un sistema desarrollado por nuestra empresa. Este sistema se integra directamente con estos dispositivos gracias al SDK brindado por Anviz. CES es el nombre de nuestra aplicación y esta administra complemente el recurso humano de una empresa. Управување со помош на лос T50, адема на паго де номина, празници, инкапациди, итн. AccionCorp е еден од најпознатите кадиуми на артикуло депортиво за претставување на марки на реконоциди во Nike, Puma, Speedo, Converse, итн. Дополнително на 400 копчиња и еста форма на административна рекурсо хумана и една форма централизирана перо и повеќе од 50 пунктови во тодо ел паис, тиенда, трговски центри и дистрибуција.
 

Интеграција/Интеграција
Интеграција

 

 

 

Надевај се повеќе и повеќе Anviz Клиентите, како Системскиот интегратор, развивачот на софтвер може да добијат повеќе проекти Anviz заштита на пазарот и техничка поддршка!

Прочитајте повеќе за:
Anviz T50
Успешни приказни
Студии на случај
 

 

 

 

За Cre@Tica:Телефони: 2560-5960, 2263-4223.
Веб-страница: www.creatica.co.cr 
Cre@Tica, Todos los Derechos Reservados. 2011 година


 
повеќе локации

Дејвид Хуанг

Експерти во областа на интелигентна безбедност

Над 20 години во безбедносната индустрија со искуство во маркетинг на производи и развој на бизнисот. Во моментов работи како директор на тимот за глобален стратешки партнер во Anviz, а исто така ја надгледува активноста во сите Anviz Конкретно во центрите за искуство во Северна Америка. Можете да го следите или Скопје.