ads linkedin Bizneset e suksesshme me zbatimin e Anviz T50 | Anviz Global

Bizneset e suksesshme me zbatimin e Anviz T50

06/10/2011
Shpërndaje

English:Creatica de softuer, zbatoi një zgjidhje të plotë për kompaninë AccionCorp në Kosta Rika, zgjidhja përfshinte instalimin e më shumë se 100 PCS T50 në të gjithë CostaRica si shteg, më tej më shumë se 500 PC shtesë, dhe lidhni këto pajisje nëpërmjet një IP publike me një softuer zhvilluar nga Creatica. Ky sistem integrohet drejtpërdrejt me këto pajisje përmes SDK-së të ofruar nga Anviz dhe mbështetje teknike. CES është emri i aplikacionit dhe që arrin të plotësojë burimet njerëzore të një kompanie. Kontrolli i frekuentimit duke përdorur T50, listën e pagave, pushimet, aftësinë e kufizuar, etj. AccionCorp është një ekskluzivitet i dyqaneve të mallrave sportive që përfaqësojnë marka si Nike, Puma, Speedo, Converse, etj. Ka mbi 400 punonjës dhe me CES+T50 menaxhon burimet njerëzore në mënyrë të centralizuar, por në mbi 50 lokacione në të gjithë vendin, dyqane, qendra tregtare dhe shpërndarje.

 
Negocios exitosos me aplikimin e T50

Español: Nuestra empresa implementó un solución completa para la Empresa AccionCorp en Kosta Rica, vendos zgjidhje implicaba la installación de más de 100 (unidades de) T50 and Todo Kosta Rika, aún más de otros 500 PCS porstosas XNUMX PCS un sistema desarrollado por nuestra empresa. Este sistema se integra directamente con estos dispositivos gracias al SDK brindado por Anviz. CES është një nombre de nuestra aplicación y esta administra complemente el recurso humano de una empresa. Kontrolli i asistencës në T50, además de pago de nómina, vacaciones, incapacidades, etj. AccionCorp është një cadena de tiendas de artículos deportivos con la përfaqësimin e marcas reconocidas como Nike, Puma, Speedo, Converse, etj. Cuenta con más de 400 y de esta forms se administra este recurso humano en una forma centralizada pero en más de 50 puntos en todo el país, tiendas, malls y distribución.
 

Integrim/Integración
Integrim

 

 

 

Shpresoj gjithnjë e më shumë Anviz Klientët, si Sistemi Integrator, zhvilluesi i softuerit mund të marrin më shumë projekte me të Anviz mbrojtja e tregut dhe mbështetje teknike!

Lexo më shumë :
Anviz T50
Storie te Suksesshme
Raste Studimore
 

 

 

 

Rreth Cre@Tica:Telefoni: 2560-5960, 2263-4223.
Faqja e internetit: www.creatica.co.cr 
Cre@Tica, Todos los Derechos Reservados. 2011


 
më shumë vendndodhje

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.