ads linkedin Паметно решение за надзор - Најдобри безжични 4K камери видео | Anviz Глобална
 
Паметен надзор, безбеден свет

Паметен надзор, безбеден свет

Врз основа на технологиите AIoT и Cloud, обезбедете му на светот паметни, скалабилни, безбедни и ефикасни решенија за управување со надзорот.

Решение за видео надзор

Општ вовед

IntelliSight е комплет од интелигентно решение за производ за видео надзор базирано на технологиите AIoT+Cloud. Системот се состои од Во согласност со NDAA iCam series Edge AI камери, интелигентни од серијата LiveStation NVR складирање, IntelliSight Платформа на системот за управување со VMS, услуги за мобилни апликации. IntelliSight е исто така отворено интегрирани решенија може широко да се користат во владини објекти, деловни згради, паметни деловни места, училишта, банки и други индустрии имаат потреба од модерни и безбедни видео безбедносни услуги

 • Моќен мотор со вештачка интелигенција
 • Паметна AI аналитика
 • Безбедни комуникации со податоци
 • Скалабилни облак инфраструктури
 • Лесно за распоредување
 • Прилагодена VMS платформа
 • Паметни известувања за настани
 • Напредно управување со лица
 • ANPR & Управување со возила
 • Широко отворени интеграции

Направете моќен мотор во Edge

 • Унифициран Quad-core CPU, GPU, NPU во еден SOC

  Унифициран Quad-core CPU, GPU, NPU во еден SOC

 • Откријте 100+ лица и возило во секунда

  Откријте 100+ лица и возило во секунда

 • Поддржете Real 4K Imaging Pefromance

  Поддржете Real 4K Imaging Pefromance

 • 10+ AI алгоритми паралелно

  10+ AI алгоритми паралелно

Погледнете поширока, појасна и приспособена слика

Решение за видео надзор
Решение за видео надзор
Решение за видео надзор
Решение за видео надзор

Подобрено управување со паметни настани

Различно од традиционалниот систем за следење базиран на 24-часовно управување со целосно видео снимање, IntelliSight го усвојува одличното RVI-алгоритам за разузнавање во реално време, кој може да обезбеди различни откривања како луѓе, возила, предмети, упади и звуци од страната на Edge и да ги турка во известување за аларм во реално време до мобилниот терминал. Тоа ефикасно го заштедува поставувањето на системот и вложувањето труд на претпријатието, а исто така значително ја подобрува ефикасноста на управувањето.

 • Решение за видео надзор

  Откривање на возила и лица

 • Решение за видео надзор

  Откривање на лев објект

 • Решение за видео надзор
 • Решение за видео надзор

  Препознавање лиценца

 • Решение за видео надзор

  Регионална детекција на упад

Скалабилна платформа за управување со облак

 • Лесно е да се изгради систем на скала со помала инвестиција
 • Далечински пристап до која било видео камера за неколку секунди
 • Добијте инстант известувања на кое било место
 • Безбедна шифрирање на податоци и комуникација
 • Нема доцнење или загуба на информации од ACP Technologies
 • Лесно се интегрира преку Cloud API

Изградуваме повеќе паметни апликации

 • ANPR и Контрола на пристап до возила

  ANPR и Контрола на пристап до возила

 • Откривање на лица и броење луѓе

  Откривање на лица и броење луѓе

 • Препознавање лице и контрола на пристап

  Препознавање лице и контрола на пристап

 • Откривање на возила и лица

  Откривање на возила и лица

 • Откривање на лев објект

  Откривање на лев објект

 • Регионална детекција на упад

  Регионална детекција на упад

Изградуваме паметни решенија за видео безбедност за повеќе индустрии

 • Деловни згради

  Деловни згради

 • Производствени капацитети

  Производствени капацитети

 • образование

  образование

 • медицински услуги

  медицински услуги

 • Угостителство

  Угостителство

 • Заедници

  Заедници

За нашите производи

 • ВМС

  ВМС

 • iCam&NVR

  iCam&NVR