ads linkedin Zgjidhja Smart Surveillance - Videoja më e mirë e kamerave pa tela 4K | Anviz Global
 
Mbikëqyrje e zgjuar, botë e sigurt

Mbikëqyrje e zgjuar, botë e sigurt

Bazuar në teknologjitë AIoT & Cloud, ofroni botës zgjidhje të zgjuara, të shkallëzueshme, të sigurta dhe efikase të menaxhimit të mbikëqyrjes.

Zgjidhje CCTV

Hyrje e përgjithshme

IntelliSight është një zgjidhje e plotë e produkteve inteligjente të mbikëqyrjes video bazuar në teknologjitë AIoT+Cloud. Sistemi përbëhet nga Në përputhje me NDAA iCam series Edge kamera AI, inteligjente e serisë LiveStation NVR ruajtjen, IntelliSight Platforma e sistemit të menaxhimit VMS, shërbimet e aplikacionit celular. IntelliSight është gjithashtu një zgjidhje e integruar e hapur, zgjidhjet mund të përdoren gjerësisht në objektet qeveritare, ndërtesat e zyrave, vendet e zgjuara të biznesit, shkollat, bankat dhe industritë e tjera kanë nevojë për shërbime moderne dhe të sigurta të sigurisë video

 • Motori i fuqishëm i AI
 • Analiza e zgjuar e AI
 • Komunikime të sigurta të të dhënave
 • Infrastruktura e shkallëzueshme në renë kompjuterike
 • Lehtë për vendosje
 • Platforma VMS e personalizuar
 • Njoftimet inteligjente të ngjarjeve
 • Menaxhimi i avancuar i personit
 • ANPR & Menaxhimi i automjeteve
 • Integrime të hapura gjerësisht

Bëni një motor të fuqishëm në Edge

 • CPU, GPU, NPU e unifikuar me katër bërthama në një SOC

  CPU, GPU, NPU e unifikuar me katër bërthama në një SOC

 • Zbuloni mbi 100 persona dhe automjet në një sekondë

  Zbuloni mbi 100 persona dhe automjet në një sekondë

 • Mbështetni Real 4K Imaging Pefromance

  Mbështetni Real 4K Imaging Pefromance

 • 10+ algoritme AI paralelisht

  10+ algoritme AI paralelisht

Shikoni një imazh më të gjerë, më të qartë dhe të personalizuar

Zgjidhje CCTV
Zgjidhje CCTV
Zgjidhje CCTV
Zgjidhje CCTV

Menaxhim i përmirësuar nga Ngjarjet inteligjente

Ndryshe nga sistemi tradicional i monitorimit i bazuar në menaxhimin e plotë 24-orësh të regjistrimit të videos, IntelliSight adopton të shkëlqyerin RVI-Algoritmi i inteligjencës në kohë reale, i cili mund të sigurojë zbulime të ndryshme si njerëz, automjete, objekte, ndërhyrje dhe tinguj në anën e Edge, dhe t'i shtyjë ato në njoftimin e alarmit në kohë reale në terminalin celular. Ai kursen në mënyrë efektive konfigurimin e sistemit dhe investimin e punës së ndërmarrjes, dhe gjithashtu përmirëson shumë efikasitetin e menaxhimit.

 • Zgjidhje CCTV

  Zbulimi i automjeteve dhe personave

 • Zgjidhje CCTV

  Zbulimi i majtë i objektit

 • Zgjidhje CCTV
 • Zgjidhje CCTV

  Njohja e licencës

 • Zgjidhje CCTV

  Zbulimi rajonal i ndërhyrjeve

Një platformë e shkallëzueshme e menaxhimit të resë kompjuterike

 • Lehtë për të ndërtuar një sistem në shkallë me investime më të ulëta
 • Qasje në distancë në çdo videokamerë brenda sekondave
 • Merrni njoftime të menjëhershme në çdo vend
 • Encipimi dhe komunikimi i sigurt i të dhënave
 • Asnjë vonesë ose humbje informacioni nga ACP Technologies
 • Lehtë për t'u integruar nga Cloud API

Ne ndërtojmë shumë aplikacione inteligjente

 • ANPR dhe Kontrolli i Aksesit të Automjeteve

  ANPR dhe Kontrolli i Aksesit të Automjeteve

 • Zbulimi i personave dhe numërimi i njerëzve

  Zbulimi i personave dhe numërimi i njerëzve

 • Njohja e fytyrës dhe kontrolli i aksesit

  Njohja e fytyrës dhe kontrolli i aksesit

 • Zbulimi i automjeteve dhe personave

  Zbulimi i automjeteve dhe personave

 • Zbulimi i majtë i objektit

  Zbulimi i majtë i objektit

 • Zbulimi rajonal i ndërhyrjeve

  Zbulimi rajonal i ndërhyrjeve

Ne ndërtojmë zgjidhje inteligjente të sigurisë video për industri të shumta

 • Ndërtesat e biznesit

  Ndërtesat e biznesit

 • Objektet e prodhimit

  Objektet e prodhimit

 • Arsim

  Arsim

 • Shërbime mjekësore

  Shërbime mjekësore

 • Mikpritjet

  Mikpritjet

 • komunitetet

  komunitetet

Rreth produkteve tona

 • VMS

  VMS

 • iCam&NVR

  iCam&NVR