ads linkedin Паметна платформа за управување со надзор | Anviz Глобална
intelliSight

Паметни
надзор
управување со
Платформа

intelliSight
 

Нагласување на системот

IntelliSight е комплетно решение за управување со видео кое им обезбедува на корисниците удобни, интелигентни, во реално време и безбедни услуги за надзор. Системот се состои од edge AI камера, NVRСервер за &AI, сервер во облак, софтвер за управување со работна површина и мобилна апликација. IntelliSight е најдобриот избор за мали и средни деловни згради, продавници, супермаркети, училишта и други приватни и јавни површини.

Конфигурации на системот

intelliSight

систем за нанесување

intelliSight

IntelliSight Десктоп

 • Преглед на повеќе канали, префрлување со еден клик на главниот и под-стрим
 • Автоматско наоѓање и брзо додавање на терминалот и брзо споделување на под-сметката
 • Флексибилно снимање со полно работно време, активирање настани и приспособено снимање
 • Функционира е-мапа и автоматски излегува за сите итни настани
 • Управување со настани со вештачка интелигенција за контрола на безбедноста на лица и безбедносна контрола на возилото
 • Двете сметки Cloud и Local ви дозволуваат да управувате со системот во секое време и каде било
intelliSight

 

IntelliSight Мобилен APP

 • Управување со повеќе локации во една АПП
 • Преглед на повеќе канали
 • Омилена листа
 • Брзо додавање уред со скенирање на баркод
 • Паметно управување со настани
 • Репродукција со лесно поместување на врвот на прстот
intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
intelliSight intelliSight