ads linkedin Platforma e Menaxhimit të Mbikqyrjes inteligjente | Anviz Global
intelliSight

I zgjuar
mbikëqyrje
drejtuesit
platformë

intelliSight
 

Theksimi i sistemit

IntelliSight është një zgjidhje e plotë e menaxhimit të videove që u ofron përdoruesve shërbime vëzhgimi të përshtatshme, inteligjente, në kohë reale dhe të sigurta. Sistemi përbëhet nga kamera edge AI, NVRServeri &AI, Serveri në renë kompjuterike, Softueri i Menaxhimit të Desktopit dhe APP-ja celulare. IntelliSight është zgjedhja më e mirë për ndërtesa zyrash të vogla dhe të mesme, dyqane me pakicë, supermarkete, shkolla dhe zona të tjera private dhe publike.

Konfigurimet e sistemit

intelliSight

Zbatimi i sistemit

intelliSight

IntelliSight Desktop

 • Pamja paraprake e shumë kanaleve, transmetimi kryesor dhe nën-transmetimi me një klikim
 • Gjeni automatikisht dhe shtoni shpejt terminalin dhe shpërndajeni shpejt në llogarinë nënligjore
 • Regjistrim fleksibël me kohë të plotë, aktivizim ngjarjesh dhe regjistrim të personalizuar
 • Funksionon e-harta dhe shfaqet automatikisht për të gjitha ngjarjet e urgjencës
 • Menaxhimi i ngjarjeve të AI për kontrollin e sigurisë së personit dhe kontrollin e sigurisë së automjeteve
 • Dy llogaritë Cloud dhe Local ju lejojnë të menaxhoni sistemin në çdo kohë dhe kudo
intelliSight

 

IntelliSight Mobile APP

 • Menaxhimi i shumë siteve në një APP
 • Paraafishimi i shumë kanaleve
 • Lista e Preferuar
 • Shtimi i shpejtë i pajisjes duke skanuar barkodin
 • Menaxhimi i zgjuar i ngjarjeve
 • Riprodhimi duke lëvizur lehtësisht majën e gishtit
intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
 • intelliSight
intelliSight intelliSight