ads linkedin Oloa Fa'ailoa Fa'ailoga o le Vaiaso Manuia | Anviz faʻalelalolagi

Oloa Fa'ailoa Faailoga o se Vaiaso Manuia Mo Anviz

06/30/2014
Faasoa atu

Anviz e fia fa'afetai i tagata uma na afe mai i lo matou fale i le IFSEC UK 2014 i Lonetona, Egelani. O le IFSEC UK e ese le tofo i lenei faʻaaliga ona o le tausaga lenei na faia ai le mea na tupu i se nofoaga fou i Lonetona, nai lo Birmingham. Po o le a lava le aai ma le nofoaga, Anviz sa naunau e fai se fa'aaliga aoga.

 

 IFSEC UK 2014

 

 

Aʻo aumaia e le IFSEC UK tagata tomai faapitoa tau pisinisi mai Europa atoa, Sasaʻe Tutotonu, ma Aferika, o le faʻaaliga o se mea taua tele i le Anviz kalena. Ae ui i lea, i le 2014, na matou tulimatai atu faapitoa i le faaaliga i Lonetona. O lea fa'amoemoe na fetaui lelei ma le fa'alauiloaina o oloa fa'atau e lua; o le su'ega iris masini, UltraMatch, ma le tamatamailima-faitau, M5. O le UltraMatch aemaise lava, na maua ai le gauai tele. Na vaaia e le au auai le taua tele i le tulaga maualuga o le puipuiga na saunia e le iris-scanning device. O isi vaega e pei ole fa'ailoaina e leai se fa'afeso'ota'i sa manaia fo'i. O isi mea iloga e aofia ai:

-- Taofi e oo atu i le 50 000 faamaumauga.
Fa'ailoaina mataupu ile tusa ole tasi sekone.
-- E mafai ona iloa mataupu mai se mamao e i lalo ole 20 inisi.
-- Fuafuaga fa'apitoa e mafai ai ona fa'apipi'i i luga o vaega eseese.

 

 faiga e iloa ai iris tuto'atasi

 

I tua atu o le faʻalauiloaina o oloa M5 ma UltraMatch, Anviz fa'aalia fo'i le fa'alauteleina suʻesuʻega laina. O le tali fou a le IP Camera e pei o le Camguardian sa fa'aalia. Fa'amatalaga Vitio Atamai, e aofia ai le mea pu'eata fa'amalama, mea pu'eata RealView ma se fa'avae mata'ituina fa'avae, TrackView, na maua ai fo'i le vi'iga taua.

 

fiafia i le filemu o le mafaufau i soo se mea, i soo se taimi

 

Talu mai le faaiuga o le faaaliga, e tele Anviz o tagata faigaluega o loʻo sasaina atunuu Europa i se taumafaiga e faʻaloloto sootaga i totonu o le tele o atunuu Metitirani mai Sepania i Italia. A o galulue na tagata faigaluega e fausia i-auala i Europa, o le isi vaega o Anviz o le a sauni tagata faigaluega mo le ASIS faaaliga i Atlanta, ISA, Setema 29 ia Oketopa 1. Afai e te fia iloa atili e uiga i le kamupani poʻo a matou oloa lagona le saoloto e asiasi i la matou upega tafaʻilagi www.anviz.com

Nic Wang

Maketi Fa'apitoa ile Xthings

O Nic e iai uma le Bachelor's ma le Master's degree mai le Hong Kong Baptist University ma e 2 tausaga o lona poto masani i le gaosiga o masini atamai. E mafai ona e mulimuli ia te ia pe LinkedIn.