ads linkedin Anviz ndihmon firmën kuvajtiane të pastrimit të sigurojë një vend pune më të mirë | Anviz Global

Anviz Ndihmon kompaninë e pastrimit të Kuvajtit të krijojë një vend pune më efikas

 

Në ditët e sotme, rritja e vazhdueshme e kostove të punës është kthyer në një nga problemet më shqetësuese për shumë ndërmarrje. Kjo është edhe arsyeja kryesore pse shumë ndërmarrje shpresojnë të zëvendësojnë fuqinë punëtore me makineri për të përfunduar procesin e prodhimit.
Vitin e kaluar, AnvizPajisja e kontrollit të hyrjes së gjurmëve të gishtërinjve në kohën e frekuentimit kurseu 30% të kostove të menaxhimit të punës për një kompani të njohur të menaxhimit të mbetjeve në Kuvajt.

sistemi i frekuentimit të njohjes së fytyrës

Kontrolli i hyrjes me njohjen e fytyrës së aeroportit
I themeluar

E themeluar në vitin 1979, National Cleaning Company (NCC) ofron shërbime pastrimi profesionale dhe të besueshme. Objekti kryesor i biznesit përfshin menaxhimin e mbetjeve bashkiake, menaxhimin e mbetjeve mjedisore, heqjen e mbetjeve të ngurta dhe të lëngshme, pastrimin, etj. Me 16 degë dhe më shumë se 10,000 punonjës, NCC është një kompani lider në menaxhimin e mbetjeve në Kuvajt.

QKK siguron mijëra punëtorë për zyrat e saj për të kryer pastrim dhe shërbime të tjera. Për të zbuluar sistemin optimal të menaxhimit të stafit, NCC u konsultua me ARMANDO General Trading CO, një partner afatgjatë i Anviz.

Përpara përdorimit të pajisjeve inteligjente të frekuentimit

Përpara përdorimit të pajisjeve inteligjente të frekuentimit, HR i QKK-së i duhen të paktën 8 orë në muaj për të renditur të dhënat e orës së 1200 punonjësve. Anviz pajisja e kohës dhe frekuentimit VF30 Pro dhe softveri CrossChex Standard mund të përmirësojë efektivisht efikasitetin e menaxhimit të NCC.

efikasitetin e menaxhimit të QKK

VF30 Pro

VF30 Pro është një lexues i pavarur i gjeneratës së re të kontrollit të aksesit i pajisur me një procesor 1 Ghz të bazuar në Linux, ndërfaqe PoE dhe komunikim WI-FI. VF30 Pro mund të identifikojë informacionin e gjurmëve të gishtërinjve brenda 0.5 sekondave. Punonjësit nuk kanë nevojë të presin në radhë për t'u regjistruar, pasi shenjat e gishtave të tyre mund të identifikohen shpejt. Përveç kësaj, VF30 Pro mund të strehojë deri në 3,000 përdorues dhe 50,000 regjistra, dhe menaxherët nuk kanë nevojë të shqetësohen për kapacitetin e pamjaftueshëm.

CrossChex Standard është softuer për akses biometrik dhe kontroll dhe menaxhim të fuqisë punëtore që ofron mënyrën më të lehtë për të menaxhuar njerëzit dhe aksesin. NCC përdor Crosschex Standard për t'u integruar me SQL DATABASE për të sinkronizuar të dhënat e frekuentimit të secilit punonjës.

Përgjegjësi i QKK-së dha komente që “duhet të përdorim Anvizzgjidhja më herët”.