ads linkedin ANVIZ Terminali biometrik i fytyrës me maskë | Anviz Global

Anviz Terminali biometrik i fytyrës me sinjalizime për maskën dhe temperaturën ndihmon në krijimin e besimit se është e sigurt të ktheheni në punë dhe shkollë

01/14/2021
Shpërndaje
kuptim teknologjia e kontrollit të aksesit ka tejkaluar aplikimin e saj bazë si një mjet sigurie dhe po ndihmon në mbrojtjen e individëve nga infeksioni, Anviz njoftoi lëshimin e një shtesë strategjike në linjën e saj të produkteve, Go Touchless - FaceDeep 5   FaceDeep 5 IRT.

fytyrë e thellë 5 powered by AI i thellë

me siguri Kthehu në punë   Shkollë gjatë periudhës së largimit pas pandemisë njerëz me një pyetje - me çfarë shëndeti dhe sigurie masa paraprake.

Anviz ka prezantuar terminalin e njohjes së fytyrës me bazë AI me sinjalizime për maska ​​dhe temperaturë, të pajisur me një CPU Linux të bazuar në dy bërthama dhe më të fundit BioNANO algoritmi i të mësuarit të thellë që i mundëson të njohë një fytyrë me saktësi dhe shpejtësi më të madhe.

Sipas z.Felix Fu, Menaxher i Produkteve në Anviz Global, kamera e dyfishtë për zbulimin e drejtpërdrejtë të fytyrës dhe maskën, sinjalizimi i temperaturës janë tiparet kryesore të Anviz Seri pa prekje që do t'i bëjë studentët dhe punonjësit të ndjekin rregullat për të mbajtur maska ​​gjatë kësaj periudhe.

Për më tepër, kombinuar me softuerin më të fundit të frekuentimit të kohës dhe menaxhimit të kontrollit të aksesit- CrossChex, Anviz ofron zgjidhje totale për të zbatuar rregullat që kërkojnë maska ​​​​dhe temperaturë normale të trupit për të hyrë në hyrje.

Me instalim të lehtë dhe opsione të shumta vërtetimi, pajisja mund të përdoret në ndërtesa publike, objekte qeveritare, institucione arsimore, spitale, firma shërbimesh profesionale dhe shitje me pakicë.

Ashtu siç është kërkesa globale për siguri dhe mbrojtje higjienike në rritje, Anviz FaceDeep Seria ofron zgjidhjen më të mirë për të reduktuar shqetësimet e duke u kthyer në zyrë   shkollë gjatë epokës post-pandemike.
 

Lajme të lidhura me PR Newswire:
ANVIZ Terminali biometrik i fytyrës me sinjalizime të maskës dhe temperaturës ndihmon në krijimin e besimit se është e sigurt të ktheheni në punë dhe në shkollë (SHBA-Anglisht)
El Terminal Biométrica de Reconocimiento Facial de ANVIZ con Alertas de Mascarillas y Temperatura Ayuda en el Regreso al Trabajo ya la Escuela de Manera Segura ( Amerika Latine - Español )

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.