ads linkedin Anviz Propozon të Renë FaceDeep 3 QR | Anviz Global

Anviz Propozon të Renë FaceDeep 3 QR Versioni për të mbështetur kërkesën e "Green Pass" të Bashkimit Evropian për COVID-19

09/30/2021
Shpërndaje
FaceDeep 3 QR

Gjithçka ndryshoi për kodet QR kur pandemia Covid-19 i afrohet jetës sonë në fillim të vitit 2020. Kodet QR janë papritmas kudo. Por ndërsa ato po shfaqen më shpejt se tendencat e TikTok, mund t'ju befasojë të mësoni se ato janë krijuar në të vërtetë në vitin 1994, gjë që i bën ata pothuajse në të njëjtën moshë me rrjetin botëror. Pra, ata janë në fakt goxha të vjetër, në kohën e teknologjisë - por vetëm tani po bëhen të rëndësishme për konsumatorin e përditshëm. Për çfarë bëhet fjalë?

Kodet e përgjigjes së shpejtë (QR) u shpikën në kompaninë japoneze të automobilave Denso Wave. Qëllimi ishte që skanimi i pjesëve automatike të bëhej më i lehtë dhe më efikas me një barkod të ri që mund të mbante më shumë informacion sesa ai tradicional drejtkëndor. Dizajni bardh e zi bazohet në lojën popullore të bordit Go dhe një kod QR mund të mbajë në mënyrë eksponenciale më shumë informacion sesa një barkod tradicional.

Në Singapor, kodet QR kanë luajtur një rol të rëndësishëm në luftën kundër Covid-19, vëren Benjamin Pavanetto, drejtori menaxhues për Azinë në Adludio, si një metodë e gjurmimit të kontakteve, si dhe pagesat dixhitale pa prekje për të minimizuar kontaktin midis njerëzve. .

"Edhe në Kinë, kodet QR janë të kudondodhura, megjithëse ngritën disa polemika rreth privatësisë së të dhënave, dhe kjo është diçka që autoritetet duhet ta rregullojnë nga afër. Konsumatorët kinezë përdorin kodet QR rregullisht për blerje, reklama në billboard, identifikimin e kafshëve shtëpiake, si dhe për të bërë donacione të shpejta”, shton ai.

Me shfaqjen e pandemive, kodeve QR iu dhanë më shumë funksione përveç blerjeve dhe reklamave. Në mars, Komisioneri Evropian i ngarkuar për vaksinat përshkroi kërkesat për një certifikatë shëndetësore jo të detyrueshme, ose pasaportë vaksine, të pajisur me një kod QR për të gjurmuar të dhënat mjekësore të qytetarëve evropianë. Certifikata shëndetësore është e disponueshme në faqet e internetit të Ministrive të Shëndetësisë për çdo vend të BE-së. Kodi QR i skanuar e bën të lehtë verifikimin që mbajtësi i certifikatës është vaksinuar kundër COVID-19. Gjithashtu jep informacion mbi origjinën e vaksinës, nëse individi ka qenë tashmë bartës i virusit dhe nëse ka antitrupa.

Për të përmbushur kërkesat e Komisionerit Evropian, FaceDeep 3 tani aktivizoni versionin e kodit QR që mbështet përdoruesit të skanojnë kodin QR për hyrje dhe të modifikojnë kërkesat që mund t'i përshtaten çdo situate të jetës së përditshme. FaceDeep 3 gjithashtu mbështet verifikimin e kombinimit, përfshirë temperaturën e trupit dhe zbulimin e maskës. Nëse përdoruesit duhet të menaxhojnë pjesëmarrjen e aksesit për vendndodhje të ndryshme, FaceDeep 3 Seritë QR mund të funksionojnë me CrossChex softuer për të ofruar menaxhim cloud. FaceDeep 3 Seritë QR mund të mbështesin shumicën e skenave për t'u përdorur nga lloje të ndryshme montimesh.

FaceDeep 3 QR

Italia është bërë vendi i parë kryesor evropian që e bën të detyrueshme pasaportën e vaksinës kundër koronavirusit për të gjithë punonjësit shtetërorë dhe privatë së fundmi dhe shumica e vendeve do të konsiderojnë ta bëjnë të detyrueshëm kodin QR të COVID-19 nëse Italia përfundon me një rezultat të mirë.

së bashku, Anviz ofron zgjidhje të sigurta dhe të përshtatshme për kontrollin e aksesit dhe frekuentimin e kohës, të specializuara për përdoruesit evropianë.

Bisedoni me ekipin tonë të shitjeve në shitjet @anviz.com. Ne jemi këtu për të ndihmuar. Kontaktoni. Na telefononi në +1 855-268-4948.

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.