ads linkedin Anviz Partnerët me TRINET për të organizuar dy shfaqje të suksesshme rrugore në Singapor dhe Indonezi | Anviz Global

Anviz Partnerët me TRINET për të organizuar dy shfaqje të suksesshme rrugore në Singapor dhe Indonezi

05/16/2024
ShpërndajeSingapor, 23 prill dhe Indonezi, 30 prill 2024 - Në bashkëpunim me partnerin kryesor TRINET TECHNOLOGIES PTE LTD, Anviz organizoi dy evente të suksesshme roadshow. Të dyja ngjarjet mblodhën së bashku më shumë se 30 ekspertë të industrisë, të cilët treguan entuziazëm të madh për të AnvizModeli i biznesit i zgjidhjeve të drejtuara nga skenari i përdoruesit dhe interesi për veçoritë e reja të produktit.

 

Nevoja për tregjet e Azisë Juglindore: RCEP sjell mundësi të reja, tregu më i madh në rritje në botë

Si MTL-ja më e madhe në botë, e cila do të udhëheqë zhvillimin e tregtisë së lirë globale, RCEP do të shtyjë gjithashtu rajonin e Azisë Juglindore të përqafojë mundësi më të mira zhvillimi. Anviz beson se në këtë kohë, tregu i Azisë Juglindore duhet të ketë zgjidhje më të pjekura të teknologjisë së lartë dhe inovative të sigurisë që ASEAN të bëhet shoqërimi më i madh në rritje i tregut në botë.

Vitrinë e produkteve

FaceDeep 5 - Me verifikimin e mbi një milion fytyrave në mbarë botën, Anviz Seritë e njohjes së fytyrës janë bërë një nga terminalet më të sakta të njohjes së fytyrës, i përshtatshëm për mjedise dhe kushte të ndryshme. Anviz's BioNANO Algoritmi i fytyrës njeh me saktësi fytyra nga vende të ndryshme dhe njeh fytyra në maska, syze, flokë të gjatë, mjekër etj., me një shkallë njohjeje mbi 99%.
 

CrossChex Cloud - Si një sistem i menaxhimit të kohës dhe pjesëmarrjes i bazuar në renë kompjuterike, ai ofron një shërbim efikas dhe të përshtatshëm të menaxhimit të kohës së punonjësve, i përshtatur për të kursyer kostot e burimeve të bizneseve. Është shumë i shpejtë për t'u konfiguruar dhe i lehtë për t'u përdorur, nuk nevojitet asnjë softuer. Sa herë që ka një lidhje interneti, ajo mund të përdoret pa ndonjë kufizim të shfletuesit të internetit.C2 Series - Duke qenë një sistem biometrik dhe RFID të aksesit të kartës dhe kohës dhe frekuentimit të sistemit të bazuar në AnvizTeknologjia e avancuar e saj, ofron metoda të shumta të orarit të punonjësve për qasje të lehtë. Anviz Sistemi i njohjes së gjurmëve të gishtave të rremë të inteligjencës artificiale (AFFD) bashkon teknologjinë AI dhe Deep Learning për të njohur dhe ndezur alarmet në 0.5 sekonda me saktësi 99.99%. Anviz Teknologjia e kartave biometrike ruan të dhënat biometrike në kartën personale RFID të përdoruesit dhe siguron përputhjen një-me-një të të dhënave për një kombinim sigurie dhe komoditeti.

VF 30 Pro - Gjenerata e re e pavarur e gjurmëve të gishtërinjve dhe terminalit të kontrollit të aksesit të kartës inteligjente me komunikim fleksibël POE dhe WIFI. Ai gjithashtu mbështet funksionet e serverit të uebit për të siguruar vetë-menaxhim të lehtë dhe një ndërfaqe profesionale të pavarur të kontrollit të aksesit, duke u ofruar përdoruesve kosto më të ulëta instalimi, konfigurim më të thjeshtë dhe kosto më të ulëta mirëmbajtjeje.

Tha Cai Yanfeng, Menaxher i Zhvillimit të Biznesit në Anviz"Anviz është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje të thjeshta, të integruara, duke përfshirë kontrollin inteligjent të aksesit të bazuar në cloud dhe AIOT, kohën dhe frekuentimin, dhe zgjidhjet e mbikëqyrjes video për një botë më të zgjuar dhe më të sigurt. Në tregun e Azisë Juglindore, ne do të mbajmë të njëjtin përkushtim për ofrimin e produkteve dhe zgjidhjeve të reja të sigurisë për të ardhmen e qëndrueshme të bizneseve lokale."

Komentet e drejtpërdrejta të ngjarjes 
Ngjarja e suksesshme Roadshow bashkoi partnerët e industrisë për komunikim ballë për ballë biznesi, duke diskutuar AnvizProduktet dhe teknologjitë më të fundit të tij, me një interes të madh për projekte bashkëpunimi. Një nga të pranishmit tha: "Në mjedisin konkurrues dhe sfidues të industrisë, është mirë ta shohësh këtë Anviz mund të vazhdojë me presionin për të ofruar risi befasuese. Në procesin e bashkëpunimit në vijim, ne do të vazhdojmë të investojmë në një qëndrim pozitiv për zhvillimin e këtij tregu të mbushur me potencial së bashku me Anviz."

Një e ardhme e mundësive dhe sfidave

Në Azinë Juglindore, një treg në zhvillim, me popullaritetin e internetit, ndërgjegjësimin për sigurinë e biznesit lokal dhe ndërgjegjësimin për skenën e produkteve të sigurisë, pjesëmarrësit në tregun ekzistues po shtyjnë gjithashtu përhapjen e produkteve të sigurisë. Tregu më i madh do të thotë gjithashtu se ka më shumë konkurrencë, gjë që e bën edhe më të rëndësishme për ne ndërtimin afatgjatë të markës dhe planifikimin e produktit.

Menaxher Teknik i Shitjeve të Anviz, Dhiraj H tha, "Ne do të bëjmë planifikimin afatgjatë për ndërtimin e markës dhe përmirësimin e fuqisë së fortë të produktit për të mbajtur ritmin me tendencat e industrisë. Ajo do të vazhdojë të përparojë me partnerët tanë, të përballet ballë për ballë me sfidat e tregut dhe të bëjë një eko-shërbim i plotë."
Mos e humbisni shfaqjen tonë të radhës nëse dëshironi të bashkoheni me të Anviz për një përpjekje të gjerë dhe bashkëpunuese.

Rreth Nesh Anviz
Anviz Global është një ofrues i zgjidhjeve të sigurisë inteligjente konvergjente për SMB-të dhe organizatat e ndërmarrjeve në mbarë botën. Kompania ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse biometrike, mbikqyrjeje video dhe menaxhimit të sigurisë bazuar në teknologjitë cloud, Internet of Things (IoT) dhe AI. 

AnvizBaza e larmishme e klientëve përfshin industritë tregtare, arsimore, prodhuese dhe të shitjes me pakicë. Rrjeti i saj i gjerë i partnerëve mbështet më shumë se 200,000 kompani për operacione dhe ndërtesa më të zgjuara, më të sigurta dhe më të sigurta. 

Programi i Co-Marketing 2024 
Këtë vit, ne përgatitëm më shumë materiale dhe më shumë lloje ngjarjesh. 
Ngjarjet bashkëpunuese do t'i shfaqin në mënyrë efektive produktet tuaja për një audiencë më të gjerë dhe do t'ju ndihmojnë të fitoni më shumë mundësi biznesi. Çdo organizator merr sponsorizim me para dhe materiale produkti nga ne. Bashkë-marketingu mund të marrë formën e shfaqjeve rrugore, webinareve në internet, reklamave dhe kompleteve mediatike.
Ju interesuan më shumë detaje? Mirë se vini të na kontaktoni. Le të rezervojmë një takim!

Cai Yanfeng

Menaxher i Zhvillimit të Biznesit për Rajonin e Azisë Juglindore

Me mbi 15 vjet përvojë në zgjidhjet biometrike, Cai Yanfeng ka një pasuri të ekspertizës në zbatimin e zgjidhjeve të suksesshme biometrike. Ai luan një rol kyç në zgjerimin e pranisë së kompanisë në rajonin e Azisë Juglindore. Ju mund ta ndiqni atë LinkedIn për të qëndruar i përditësuar mbi njohuritë e tij më të fundit në industrinë e zgjidhjeve biometrike. Përndryshe, kontaktoni atë drejtpërdrejt me email: yanfeng.cai@anviz.com