ads linkedin Anviz FaceDeep 3 Seri & CrossChex | Anviz Global

Njaluk Webinar

  • Klik kanggo ngganti kode
 
Anviz & Galaksi
xing
Inggris

Anviz & Galaksi

hosted by Anviz & Galaksi

Gabung lan Win Apple iPad!

Apa sampeyan bagean saka akeh perusahaan sing golek cara kanggo ngatur ijin akses lan tenaga kerja kanthi gampang? Miwiti bisnis modern kanthi kontrol akses pangenalan pasuryan lan solusi rawuh wektu.
Apa Anviz Product
- Anviz teknologi pangenalan rai majeng menehi identifikasi cepet lan gampang-sanajan nganggo topeng. 
- Gampang kanggo nginstal, antarmuka intuisi ing 5" TFT Touchscreen lan manajemen cepet dening akeh pangguna registrasi bantuan administrator karo cara paling gampang kanggo nggunakake.
- Fitur 6,000 pangguna lan 100,000 kapasitas log, kompatibel karo perusahaan saka ukuran apa wae.
- Ora ana biaya saben wulan utawa piranti lunak awan langganan tahunan. Ora perlu nginstal lan nganyari, mung gunakake browser web kanggo ndeleng data jam kabeh wektu ing laporan sing kuat. Lacak pukulan karyawan kanthi gampang saka ngendi wae, kapan wae. 
- Pelanggan garansi hardware 3 taun lan dhukungan teknis Senin-Jumat.

Gabung lan menangake hadiah, hadiah kejutan, lan kesempatan eksklusif. Ora sabar ngenteni kowe!

Loading ...