ads linkedin Anviz FaceDeep 3 runtuyan & CrossChex | Anviz sadunya

Nyuhunkeun Webinar

  • Klik pikeun ngarobah kodeu
 
Anviz & Galaksi
webinar
Inggris

Anviz & Galaksi

hosted ku Anviz & Galaksi

Gabung jeung Win Apple iPad!

Naha anjeun bagian tina seueur perusahaan anu milari cara pikeun ngatur idin aksés sareng tenaga kerja? Mimitian bisnis modéren anjeun kalayan kontrol aksés pangenal wajah sareng solusi waktos hadir.
kunaon Anviz barang
- Anviz téhnologi pangenalan raray canggih nyadiakeun gancang jeung gampang idéntifikasi-sanajan bari maké topéng. 
- Gampang dipasang, antarbeungeut intuitif dina 5" TFT Touchscreen sareng manajemén gancang ku pendaptaran pangguna massal ngabantosan pangurus kalayan cara anu paling gampang pikeun ngagunakeunana.
- Fitur 6,000 pangguna sareng 100,000 kapasitas log, cocog sareng perusahaan tina ukuran naon waé.
- Henteu aya biaya bulanan atanapi parangkat lunak awan langganan taunan. Henteu aya anu kedah dipasang sareng ngapdet, ngan ukur nganggo browser wéb anjeun pikeun ningali data jam sadaya waktos dina laporan anu kuat. Gampang lacak pukulan karyawan anjeun ti mana waé, iraha waé. 
- 3 taun jaman jaminan hardware jaminan customer sarta rojongan teknis Senén-Jumaah.

Gabung jeung meunang giveaways, hadiah kejutan, sarta kasempetan ekslusif. Teu sabar ningali anjeun!

Loading ...