ads linkedin Anviz kanggo Bukak Produk Keamanan AI-Boosted ing Intersec Expo, Dubai | Anviz Global

Anviz kanggo Bukak Produk Keamanan AI-Boosted ing Intersec Expo, Dubai

01/03/2024
Share
Anviz, panyedhiya solusi keamanan profesional sing unggul, disetel menyang Intersec Expo sing bakal teka. Saka 16 nganti 18 Januari 2024, ngunjungi Booth SA-F33 ing Dubai World Trade Center-kanggo ndeleng produk paling anyar sing dicethakaké.

Pasar Timur Tengah wis nambah kabutuhan sistem keamanan sing dipercaya bubar. Umume kabutuhan iki asale saka bisnis ukuran medium nganti gedhe. Nanging, pasar ana segara produk keamanan sing murah nanging berkualitas rendah, amarga alangan entri sing sithik lan standar teknis. Sistem sing kapisah iki asring nggawe masalah kompatibilitas, dadi angel digunakake lan dijaga. Ing tangan liyane, produk keamanan kualitas dhuwur ana nanging asring teka karo tag rega dhuwur, ngalangi akeh perusahaan budget-minded.

"Anviz bakal masang pusat pangiriman lan layanan lokal ing Timur Tengah. 'Perlombaan tikus' industri keamanan fisik wis diwiwiti, platform manajemen keamanan lengkap kita nyukupi syarat pangguna perusahaan, "ujare Peter, Direktur Unit Bisnis Integrasi Global.

  
Meet Anviz Siji
Anviz Salah sijine dirancang kanggo perusahaan menengah sing nggoleki platform lengkap kanggo nangani keamanan papan kerja, tanpa ngrusak bank. Paket kabeh-ing-siji iki kalebu perangkat keras, piranti lunak, lan layanan ora kaya sistem keamanan kompleks kategori siji liyane. Iku mung perlu server pinggiran kanggo lancar gabungke papat poto-dikembangaké Anviz garis produk: kontrol akses, wektu rawuh, ndjogo, kunci pinter, lan sistem weker, ngarahake kabeh kahanan kantor nalika mesthekake desain merek terpadu, protokol, lan manajemen sistematis.


Filosofi Desain lan Keuntungan
Anviz Piranti sing dilengkapi One's Edge AI ngganti verifikasi pasca-insiden tradisional lan pengambilan keputusan manual dadi ngawasi lengkap lan nggawe keputusan sing cerdas.
Anviz Salah sijine kalebu kamera keamanan lan piranti kontrol akses sing dilengkapi algoritma sinau jero. Contone, nalika ngenali wong sing isih suwe, mula nganalisa pola prilaku kayata basa awak lan wektu manggon. Yen prilaku wong katon curiga, weker diaktifake, menehi kabar marang staf keamanan supaya bisa nanggapi.

Sadurunge, entuk keseimbangan antarane keamanan lan kenyamanan pangguna angel. Anviz Siji ngatasi iki nggunakake pangenalan biometrik, panyimpenan lokal, lan teknologi enkripsi komunikasi tingkat bank, njamin keamanan fisik, proteksi data, lan pengalaman pangguna bebarengan. Arsitektur server pinggiran nambah kompatibilitas karo sistem perusahaan ana nalika ngurangi efforts pangopènan sistem lan costs.

Tindakake Kita ing LinkedIn: Anviz MENA

Nic Wang

Spesialis Pemasaran ing Xthings

Nic duwe gelar Sarjana lan Master saka Hong Kong Baptist University lan duwe pengalaman 2 taun ing industri hardware cerdas. Sampeyan bisa ngetutake dheweke utawa LinkedIn.