ads linkedin Anviz për të lançuar produkte sigurie të rritura nga AI në Intersec Expo, Dubai | Anviz Global

Anviz për të lançuar produkte sigurie të rritura nga AI në Intersec Expo, Dubai

01/03/2024
Shpërndaje
Anviz, një ofrues kryesor i zgjidhjeve profesionale të sigurisë, është vendosur në ekspozitën e ardhshme Intersec Expo. Nga data 16 deri më 18 janar 2024, vizitoni Booth SA-F33 në Qendrën Botërore të Tregtisë në Dubai-për të parë të zbuluar produktet e tyre më të fundit.

Tregu i Lindjes së Mesme ka parë një rritje të nevojës për sisteme të besueshme sigurie kohët e fundit. Pjesa më e madhe e kësaj nevoje vjen nga bizneset e mesme dhe të mëdha. Megjithatë, tregu shtrihet në një det produktesh sigurie të lira, por me cilësi të dobët, që rrjedhin nga barrierat e ulëta të hyrjes dhe standardet teknike. Këto sisteme të veçanta shpesh krijojnë probleme përputhshmërie, duke i bërë të vështira për t'u përdorur dhe mirëmbajtur. Nga ana tjetër, ekzistojnë produkte sigurie me cilësi të lartë, por shpesh vijnë me çmime të larta, duke frenuar shumë ndërmarrje buxhetore.

"Anviz do të vendosë një qendër lokale shpërndarjeje dhe shërbimi në Lindjen e Mesme. "Gara e minjve" të industrisë së sigurisë fizike sapo ka filluar, platforma jonë gjithëpërfshirëse e menaxhimit të sigurisë plotëson kërkesat e përdoruesve të ndërmarrjeve," tha Peter, Drejtor i Njësisë së Biznesit të Integrimit Global.

  
takim Anviz Një
Anviz Njëra është projektuar për kompanitë e mesme që kërkojnë një platformë të plotë për të trajtuar sigurinë në vendin e punës, pa prishur bankën. Kjo paketë gjithëpërfshirëse përfshin harduer, softuer dhe shërbime ndryshe nga sistemet e tjera komplekse të sigurisë me një kategori të vetme. Ajo ka nevojë vetëm për një server avantazh për të kombinuar pa probleme katër vetë-zhvilluar Anviz Linjat e produkteve: kontrolli i aksesit, frekuentimi i kohës, mbikëqyrja, kyçja inteligjente dhe sistemi i alarmit, duke adresuar të gjitha situatat e zyrës duke siguruar dizajn të unifikuar të markës, protokoll dhe menaxhim sistematik.


Filozofia e Dizajnit dhe Përfitimet
Anviz Pajisjet e pajisura me AI të Edge të One ndryshojnë verifikimin tradicional pas incidentit dhe vendimmarrjen manuale në monitorim të plotë dhe vendimmarrje inteligjente.
Anviz Njëra përfshin kamerat e sigurisë dhe pajisjet e kontrollit të aksesit të pajisura me algoritme të mësimit të thellë. Për shembull, me identifikimin e një personi të zgjatur, ai fillon të analizojë modelet e sjelljes së tij si gjuha e trupit  koha e qëndrimit. Nëse sjellja e personit duket e dyshimtë, aktivizohet një alarm, duke njoftuar stafin e sigurisë për të reaguar në përputhje me rrethanat.

Më parë, arritja e një ekuilibri midis sigurisë dhe komoditetit të përdoruesit ishte sfiduese. Anviz Njëri e trajton këtë duke përdorur njohjen biometrike, ruajtjen lokale dhe teknologjitë e enkriptimit të komunikimit në nivel banke, duke siguruar sigurinë fizike, mbrojtjen e të dhënave dhe përvojën e përdoruesit menjëherë. Arkitektura e tij e serverit të skajshëm rrit përputhshmërinë me sistemet ekzistuese të ndërmarrjeve duke reduktuar përpjekjet dhe kostot e mirëmbajtjes së sistemitts.

Na ndiqni në LinkedIn: Anviz MENA

Nic Wang

Specialist marketingu në Xthings

Nic ka një diplomë Bachelor dhe Master nga Universiteti Baptist i Hong Kongut dhe ka 2 vjet përvojë në industrinë e pajisjeve smart. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.