ads linkedin Anviz Ngaluncurkeun Produk Kaamanan AI-Boosted di Intersec Expo, Dubai | Anviz sadunya

Anviz Ngaluncurkeun Produk Kaamanan AI-Boosted di Intersec Expo, Dubai

01/03/2024
ngabagikeun
Anviz, panyadia ngarah tina solusi kaamanan profésional, disetel ka Intersec Expo forthcoming. Ti 16 nepi ka 18 Januari 2024, buka Booth SA-F33 di Dubai World Trade Center-ningali produk panganyarna maranéhanana wangsit.

Pasar Wétan Tengah parantos ningali naékna peryogi pikeun sistem kaamanan anu dipercaya. Kaseueuran kabutuhan ieu asalna tina usaha ukuran sedeng-ukuran. Tapi, pasar perenahna laut produk kaamanan murah tapi kualitasna goréng, hasilna tina halangan asupna lemah sareng standar téknis. Sistem anu misah ieu sering nyiptakeun masalah kasaluyuan, ngajantenkeun aranjeunna hésé dianggo sareng dirawat. Di sisi anu sanésna, produk kaamanan kualitas luhur aya tapi sering nganggo tag harga anu luhur, ngahalangan seueur perusahaan anu mikiran anggaran.

"Anviz bakal nyebarkeun pangiriman lokal sareng pusat jasa di Wétan Tengah. 'Perlombaan beurit' industri kaamanan fisik nembé dimimitian, platform manajemén kaamanan komprehensif kami nyumponan sarat pangguna perusahaan, ”saur Peter, Diréktur Unit Usaha Integrasi Global.

  
papanggih Anviz hiji
Anviz Hiji dirancang pikeun pausahaan midsize néangan platform lengkep pikeun nanganan kaamanan gaw, tanpa megatkeun bank. Paket sadaya-dina-hiji ieu kalebet parangkat keras, parangkat lunak, sareng jasa teu sapertos sistem kaamanan anu kompleks sareng kategori tunggal. Ieu ngan perlu hiji server tepi ka mulus ngagabungkeun opat timer dimekarkeun Anviz garis produk: kontrol aksés, waktos kahadiran, panjagaan, konci pinter, sarta sistem alarem, alamat sagala kaayaan kantor bari mastikeun design branding ngahiji, protokol, sarta manajemén sistematis.


Desain Filsafat jeung Mangpaat
Anviz Alat anu dilengkepan ku One's Edge AI ngarobih verifikasi pasca-kajadian tradisional sareng pembuatan kaputusan manual kana ngawaskeun anu lengkep sareng pengambilan kaputusan anu cerdas.
Anviz Salah sahijina kalebet kaméra kaamanan sareng alat kontrol aksés anu dilengkepan algoritma pembelajaran jero. Salaku conto, nalika ngaidentipikasi jalma anu lingering, éta mimiti nganalisis pola paripolahna sapertos basa awak jeung waktos cicing. Upami paripolah jalma sigana curiga, alarm diaktipkeun, ngawartosan staf kaamanan pikeun ngaréspon sasuai.

Saméméhna, ngahontal kasaimbangan antara kaamanan jeung genah pamaké éta nangtang. Anviz Salah sahiji alamat ieu ngagunakeun pangakuan biometrik, panyimpenan lokal, sareng téknologi enkripsi komunikasi tingkat bank, mastikeun kaamanan fisik, panyalindungan data, sareng pangalaman pangguna sakaligus. Arsitéktur pangladén ujungna ningkatkeun kasaluyuan sareng sistem perusahaan anu tos aya bari ngirangan usaha pangropéa sistem sareng kosts.

Tuturkeun Kami di LinkedIn: Anviz MENA

Nic Wang

Spesialis Marketing di Xthings

Nic ngagaduhan gelar Sarjana sareng Master ti Hong Kong Baptist University sareng gaduh 2 taun pangalaman dina industri hardware pinter. Anjeun tiasa nuturkeun anjeunna atanapi LinkedIn.