ads linkedin Anviz Pameran Kontrol Akses Tanpa Tutul | Anviz Global

Anviz Nuduhake Kontrol Akses Tanpa Sentuhan lan Solusi Manajemen Wektu adhedhasar Cloud ing Intersec 2022 ing Dubai

01/27/2022
Share


matur nuwun kanggo ngunjungi kita ing intersec2022

Intersec minangka layanan darurat global, keamanan lan acara safety sing nggabungake luwih saka 500 pamicara lan 30,000 peserta kanggo nuduhake solusi, ngembangake sambungan lan sinau babagan tren keamanan lan keamanan sing berkembang.

Intersec 2022 dianakake sajrone pandemi COVID-19, kanthi ukuran pasar kontrol akses Timur Tengah lan Afrika diprakirakake bakal nambah $ 9.10 milyar ing taun 2024. Nambah tingkat kejahatan terorisme lan inisiatif pamrentah minangka faktor utama sing nggawe akses kasebut. pasar kontrol tuwuh kanthi cepet. Kepatuhan kanggo keamanan lan kabijakan dening pamrentah lan badan pangaturan nyebabake investasi keamanan dening perusahaan lan organisasi. Adopsi solusi basis mobilitas sing saya tambah bakal mbukak dalan anyar kanggo tuwuhing pasar. Ing organisasi bisnis, sistem kasebut mbantu administrasi ngatur akses lan tenaga kerja.

Anviz gabung karo Intersec karo mitra (booth S1-B09/SA-G12/S1-J26), lan nampilake solusi tanpa tutul Pengenalan Pasuryan, FaceDeep 3, FaceDeep 5, akses seluler lan piranti lunak manajemen wektu basis awan anyar CrossChex Cloud.

Kita pengin njupuk kesempatan kanggo matur nuwun marang kabeh mitra bisnis. Matur nuwun kanggo ID VISI, MEDC lan ScreenCheck Timur Tengah, pejabat Anviz distributor lan panyedhiya solusi ing UAE lan Afrika.

"Kanthi panjaluk sistem kontrol akses sing saya tambah akeh ing UAE, ora ana wektu sing luwih apik kanggo pimpinan jagad nyedhiyakake keamanan tingkat paling dhuwur kanggo fasilitas komersial," ujare Michael Qiu, CEO saka Anviz Global. Anviz bangga wis melu Intersec 2022 lan ngurmati nuduhake kawruh lan solusi kanggo mbantu organisasi tetep aman.

Aja ragu-ragu hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon utawa saran sing pengin dituduhake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Anvizproduk, solusi lan teknologi paling anyar, bukak www.anvizsitus.

We Sincerely appreciate kapentingan ing Anviz produk lan solusi. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng lan menehi kontribusi kanggo sukses bisnis sampeyan ing mangsa ngarep.
 

Hubungi:
Lulu Yin
Anviz Global
32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220
Union City, CA 94587
USA: + 1-855-268-4948
email: info@anviz.com

Nic Wang

Spesialis Pemasaran ing Xthings

Nic duwe gelar Sarjana lan Master saka Hong Kong Baptist University lan duwe pengalaman 2 taun ing industri hardware cerdas. Sampeyan bisa ngetutake dheweke utawa LinkedIn.