ads linkedin Anviz Прикажува Контрола на пристап без допир | Anviz Глобална

Anviz Претставува контрола на пристап без допир и решенија за управување со време базирани на облак на Intersec 2022 во Дубаи

01/27/2022
Сподели


ви благодариме што не посетивте на intersec2022

Intersec е водечки глобален настан за службите за итни случаи, безбедност и безбедност кој обединува над 500 говорници и 30,000 присутни за да споделат решенија, да поттикнуваат врски и да научат за новите безбедносни и безбедносни трендови.

Интерсек 2022 беше домаќин за време на пандемијата СОВИД-19, при што големината на пазарот за контрола на пристап на Блискиот Исток и Африка се предвидува да порасне за 9.10 милијарди американски долари до 2024 година. Зголемувањето на стапката на криминал на терористички активности и владините иницијативи се клучните двигатели кои го прават пристапот контрола на пазарот расте брзо. Усогласеноста со безбедноста и политиките од страна на владата и регулаторните тела резултираше со инвестиции во безбедност од страна на компаниите и организациите. Се очекува зголеменото усвојување на решенија засновани на мобилност да отвори нови патишта за раст на пазарот. Во деловните организации, овие системи и помагаат на администрацијата да управува со пристапот и работната сила.

Anviz се придружи на Intersec со партнери (штанд S1-B09/SA-G12/S1-J26) и прикажува решенија без допир Препознавање на лице, FaceDeep 3, FaceDeep 5, мобилен пристап и нов софтвер за управување со времето базиран на облак CrossChex Cloud.

Би сакале да ја искористиме приликата да им се заблагодариме на сите наши деловни партнери. Благодарение на ИД ВИЗИЈА, MEDC Проверете го екранот на Блискиот Исток, официјалното лице Anviz дистрибутери и даватели на решенија во ОАЕ и Африка.

„Со зголемувањето на побарувачката за системи за контрола на пристап низ ОАЕ, нема подобро време светскиот лидер да обезбеди највисоко ниво на безбедност за комерцијалните објекти“, рече Мајкл Киу, извршен директор на Anviz Глобално. Anviz е горд што учествуваше во Intersec 2022 и чест е да го сподели нашето знаење и решенија за да им помогнеме на организациите да останат безбедни.

Ве молиме не двоумете се да не контактирате ако имате какви било прашања или повратни информации што би сакале да ги споделите. За повеќе информации за Anvizнајновите производи, решенија и технологии на, посетете ја www.anviz. Ком.

Искрено го цениме вашиот интерес за Anviz производи и решенија. Со нетрпение очекуваме да работиме заедно и да придонесеме за идниот успех на вашиот бизнис.
 

Контакт:
Лулу Јин
Anviz Глобална
32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220
Union City, CA 94587
САД: + 1-855-268-4948
Е-пошта: info@anviz.com

Ник Ванг

Специјалист за маркетинг во Xthings

Ник има диплома и магистерска диплома од Баптистичкиот универзитет во Хонг Конг и има 2 години искуство во индустријата за паметни хардвери. Можете да го следите или Скопје.