ads linkedin OSDP (Open Supervised Device Protocol) | Anviz Global
Anviz Solusi Komunikasi Standar

Anviz Solusi Komunikasi Standar

——Open Supervised Device Protocol (OSDP)——

Bakal rauh ...

Open Supervised Device Protocol (OSDP) minangka standar sing wis dikembangake dening Asosiasi Industri Keamanan (SIA) kanggo menehi komunikasi kontrol akses sing luwih aman. Protokol iki bisa digunakake ing macem-macem jinis pembaca, pengontrol, lan piranti lunak, lan wis dikembangake minangka cara kanggo nambah masalah keamanan sing asring diadhepi karo sistem warisan liyane. Ing tembung liya, pangembangan protokol iki ngarahake kanggo mbantu ngleksanakake, ngawasi lan njaga sistem piranti kontrol akses sing luwih stabil lan aman, sing kalebu panggunaan aplikasi teknologi kertu pinter lan biometrik sing luwih maju.

  • Luwih murah kanggo nginstal kanthi kabel kurang

    Ing sisih tengen iku mode wiring saka Weigen. Saliyane kabel daya, garis kontrol liyane disambungake menyang luwih saka 5 garis kontrol sinyal. Kanggo OSDP, luwih gampang. Sepasang kabel pasangan bengkong sing dilindhungi bisa ngrampungake bagean kabel kasebut.

  • Luwih murah kanggo nginstal kanthi kabel kurang
  • Luwih aman karo enkripsi
  • Luwih aman karo enkripsi

    Gunakake kertu keamanan dhuwur sing dienkripsi kanggo nyegah nyalin; OSDP saluran maca kertu ndhelik kanggo nyegah maca kertu upload informasi serangan muter maneh; Enkripsi AES diadopsi antarane kontrol utama lan aneh kanggo nambah keamanan transmisi informasi. Ing bagean jaringan, enkripsi TLS digunakake kanggo nyegah peretas nyegat informasi lan kontrol palsu.

SAC 921 Kontrol Akses

  • Solusi lengkap kanggo kontrol akses lawang siji kanthi macem-macem pembaca.
  • Power liwat varian Ethernet nyambung langsung menyang kabel kabentuk bangunan kang.
  • PoE bisa nyedhiyani nganti 1A kanggo drive kunci (nyaranake 1A total rata-rata kanggo ngidini kanggo daya mancep).
  • Konektivitas RS-485 kanthi kacepetan dhuwur karo piranti hilir. (OSDP)
  • Dhukungan onboard kanggo 5 input kanggo kabeh sensor daya, lawang, lan weker. Cathetan: mung papat input sing kasedhiya ing Wiegand Reader.
  • Dhukungan API adhedhasar controller kanggo komunikasi langsung karo sistem pihak katelu.

C2KA-OSDP Keypad Reader

Kompatibel karo Dual RFID 125Khz EM & 13.56MHz Mifare. ( MIFARE Klasik, MIFARE Plus, lan MIFARE DESFire EV1, EV2 lan EV3 )

Kontrol akses kertu lan PIN.

Perlindhungan saka unsur, kanthi rating perlindungan lingkungan IP68.

Output karo RS485 (OSDP) lan Wiegand. Cocog kanggo kontrol akses.

produk Related