ads linkedin OSDP (Open Supervised Device Protocol) | Anviz sadunya
Anviz Solusi Komunikasi Standar

Anviz Solusi Komunikasi Standar

——Open Supervised Device Protocol (OSDP)——

Geura sumping...

Open Supervised Device Protocol (OSDP) mangrupikeun standar anu dikembangkeun ku Asosiasi Industri Kaamanan (SIA) pikeun nawiskeun komunikasi kontrol aksés anu langkung aman. Protokol ieu tiasa dianggo dina sababaraha jinis pamaca, pangendali, sareng parangkat lunak, sareng parantos dikembangkeun salaku cara pikeun ningkatkeun masalah kaamanan anu sering disanghareupan ku sistem warisan anu sanés. Dina basa sejen, ngembangkeun protokol ieu aimed pikeun mantuan nerapkeun, ngawas jeung ngajaga sistem leuwih stabil sarta aman alat kontrol aksés, nu ngawengku pamakéan aplikasi téhnologi kartu pinter canggih tur biometrics.

  • Langkung mirah dipasang sareng kirang kabel

    Di katuhu nyaéta mode wiring of Weigen. Salian kabel kakuatan, garis kontrol séjén dasarna disambungkeun ka leuwih ti 5 garis kontrol sinyal. Pikeun OSDP, éta langkung saderhana. Sapasang kabel pasangan twisted shielded bisa ngalengkepan ieu bagian tina wiring nu.

  • Langkung mirah dipasang sareng kirang kabel
  • Langkung aman sareng énkripsi
  • Langkung aman sareng énkripsi

    Anggo kartu-kaamanan luhur énkripsi pikeun nyegah nyalin; OSDP énkripsi card reader channel pikeun nyegah card reader unggah informasi serangan replay; Enkripsi AES diadopsi antara kontrol utama jeung ganjil pikeun ngaronjatkeun kaamanan pangiriman informasi. Dina bagian jaringan, enkripsi TLS dipaké pikeun nyegah hacker tina intercepting informasi jeung kontrol palsu.

SAC 921 Aksés Control

  • Solusi lengkep pikeun kontrol aksés panto tunggal sareng sababaraha pamiarsa.
  • Power over Ethernet varian nyambungkeun langsung ka kabel terstruktur wangunan urang.
  • Poe tiasa nyayogikeun dugi ka 1A pikeun ngonci konci (nyarankeun rata-rata total 1A pikeun ngamungkinkeun paku kakuatan).
  • Konektipitas RS-485-speed tinggi sareng alat-alat hilir. (OSDP)
  • Dukungan onboard pikeun 5 input pikeun sadaya sénsor kakuatan, panto, sareng alarm. Catetan: ngan ukur opat input anu sayogi dina Wiegand Reader.
  • Pangrojong API dumasar Controller pikeun komunikasi langsung sareng sistem pihak ka-3.

C2KA-OSDP Keypad Reader

Cocog sareng Dual RFID 125Khz EM & 13.56MHz Mifare. (MIFARE Classic, MIFARE Plus, sareng MIFARE DESFire EV1, EV2 sareng EV3)

Kontrol aksés kartu sareng PIN.

Perlindungan tina elemen, kalayan rating panyalindungan lingkungan IP68.

Kaluaran kalawan RS485 (OSDP) sarta Wiegand. Cocog pikeun controller aksés.

produk nu patali