ads linkedin OSDP (Open Supervised Device Protocol) | Anviz Global
Anviz Zgjidhja e standardizuar e komunikimit

Anviz Zgjidhja e standardizuar e komunikimit

——Protokolli i hapur i pajisjes së mbikëqyrur (OSDP)——

Vjen së shpejti...

Protokolli i Pajisjes së Mbikqyrur të Hapur (OSDP) është një standard që është zhvilluar nga Shoqata e Industrisë së Sigurisë (SIA) për të ofruar komunikime më të sigurta të kontrollit të aksesit. Ky protokoll funksionon në lloje të ndryshme lexuesish, kontrolluesish dhe softuerësh dhe është zhvilluar si një mënyrë për të përmirësuar çështjet e sigurisë që hasen shpesh me sisteme të tjera të vjetra. Me fjalë të tjera, zhvillimi i këtij protokolli synonte të ndihmonte në zbatimin, monitorimin dhe mirëmbajtjen e një sistemi më të qëndrueshëm dhe të sigurt të pajisjeve të kontrollit të aksesit, i cili përfshin përdorimin e aplikacioneve të avancuara të teknologjisë së kartave inteligjente dhe biometrike.

 • Më e lirë për t'u instaluar me më pak kabllo

  Në të djathtë është mënyra e lidhjes së Weigen. Përveç kordonit të energjisë, linjat e tjera të kontrollit janë të lidhura kryesisht me më shumë se 5 linja kontrolli të sinjalit. Për OSDP, është shumë më e thjeshtë. Një palë kabllo të palëve të përdredhura të mbrojtura mund të plotësojnë këtë pjesë të instalimeve elektrike.

 • Më e lirë për t'u instaluar me më pak kabllo
 • Shumë më i sigurt me kriptim
 • Shumë më i sigurt me kriptim

  Përdorni karta të koduara të sigurisë së lartë për të parandaluar kopjimin; Kanali i lexuesit të kartave të koduar OSDP për të parandaluar sulmin e riprodhimit të informacionit të ngarkimit të lexuesit të kartave; Kriptimi AES është miratuar midis kontrollit kryesor dhe rastit për të përmirësuar sigurinë e transmetimit të informacionit. Në pjesën e rrjetit, kriptimi TLS përdoret për të parandaluar hakerat të përgjojnë informacionin dhe kontrollin e rremë.

SAC 921 Access Control

 • Zgjidhje e plotë për kontrollin e hyrjes me një derë me lexues të shumtë.
 • Varianti i energjisë mbi Ethernet lidhet drejtpërdrejt me kabllot e strukturuar të një ndërtese.
 • PoE mund të ofrojë deri në 1A për të drejtuar një bllokues (rekomandoni mesataren totale 1A për të lejuar pikat e fuqisë).
 • Lidhje RS-485 me shpejtësi të lartë me pajisjet e poshtme. (OSDP)
 • Mbështetje në bord për 5 hyrje për të gjithë sensorët e fuqisë, dyerve dhe alarmit. Shënim: vetëm katër hyrje të disponueshme në Wiegand Reader.
 • Mbështetje API e bazuar në kontrollues për komunikim të drejtpërdrejtë me sistemet e palëve të treta.

Lexuesi i tastierës C2KA-OSDP

E përputhshme me Dual RFID 125Khz EM & 13.56MHz Mifare. (MIFARE Classic, MIFARE Plus dhe MIFARE DESFire EV1, EV2 dhe EV3)

Kontrolli i aksesit të kartës dhe PIN-it.

Mbrojtje nga elementët, me vlerësim të mbrojtjes mjedisore IP68.

Dalje me RS485 (OSDP) dhe Wiegand. Kostum për kontrollues aksesi.

Produkte të Ngjashme