ads linkedin Anviz Ја освои наградата на Топ 10 глобални брендови за контрола на пристап | Anviz Глобална

Anviz Ја освои наградата на Топ 10 глобални брендови за контрола на пристап

11/08/2018
Сподели

Октомври 2018 година, Пекинг, За време на жешката изложба на безбедносната индустрија, глобалниот безбедносен самит на A&S и наградите што се одржаа и во Пекинг. За време на настанот беа наградени врвниот бренд и добавувач. Anviz, ја доби новата награда на Топ 10 светски бренд за контрола на пристап и која исто така додаде голема пресвртница Anviz историја.

anviz Историја

Како глобален водечки снабдувач на интелигентна безбедност,Anviz ја освои глобалната репутација на брендот со силна моќ за истражување и развој и маркетинг инвестиции, вклучувајќи над 200 патенти и 100 глобални настани годишно. Ќе продолжиме да инвестираме во производни линии, вклучително и лансирање на нашите нови Биометриски производи, подобрување на ВИ дел од нашите производи за надзор и ослободување на професионални производи и SW решение во областите на безбедносни апликации.

Дејвид Хуанг

Експерти во областа на интелигентна безбедност

Над 20 години во безбедносната индустрија со искуство во маркетинг на производи и развој на бизнисот. Во моментов работи како директор на тимот за глобален стратешки партнер во Anviz, а исто така ја надгледува активноста во сите Anviz Конкретно во центрите за искуство во Северна Америка. Можете да го следите или Скопје.