ads linkedin Anviz Fitoi shpërblimin e 10 markave më të mira të kontrollit të aksesit global | Anviz Global

Anviz Fitoi shpërblimin e 10 markave më të mira të kontrollit të aksesit global

11/08/2018
Shpërndaje

Tetor 2018, Pekin, Gjatë ekspozitës së nxehtë të Industrisë së Sigurisë, samitit global të sigurisë A&S dhe çmimeve të mbajtura edhe në Pekin. Marka dhe furnizuesi më i mirë u shpërblyen gjatë aktivitetit. Anviz, mori shpërblimin e ri të markës Top 10 globale të kontrollit të aksesit dhe që gjithashtu shtoi një moment historik të madh Anviz historia.

anviz histori

Si një furnizues kryesor global i sigurisë inteligjente,Anviz fitoi reputacionin global të markës me fuqinë e fortë të R&D dhe investimet në marketing, duke përfshirë mbi 200 patenta dhe 100 ngjarje globale në vit. Ne do të vazhdojmë të investojmë në linjat e produkteve, duke përfshirë lançimin e produkteve tona të reja Biometrike, përmirësimin e pjesës së AI të produkteve tona të mbikëqyrjes dhe nxjerrjen e produktit profesional dhe zgjidhjes SW në fushat e aplikimit të sigurisë.

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.