ads linkedin Anviz Manuia le taui o le Top 10 Global Access Control Brand | Anviz faʻalelalolagi

Anviz Manuia le taui o le Top 10 Global Access Control Brand

11/08/2018
Faasoa atu

Oketopa 2018, Beijing, I le taimi o le vevela o le faʻaaliga o Alamanuia Puipuiga, A & S tulaga saogalemu i le lalolagi atoa ma faailoga na faia foi i Beijing. O le fa'ailoga pito i luga ma le fa'atau oloa na tu'uina atu i le taimi o le fa'alavelave. Anviz, maua le taui fou o le Top 10 global access control brand ma lea na faʻaopoopoina ai foi se mataʻina tele i luga Anviz talafaasolopito.

anviz talafaasolopito

I le avea ai ma se taʻutaʻua i le lalolagi atoa e tuʻuina atu le saogalemu atamai,Anviz manumalo i le igoa ta'uta'ua o le lalolagi e ala i le malosi o le R&D ma le maketiina o tupe e aofia ai le silia ma le 200 pateni ma le 100 i le lalolagi atoa i tausaga ta'itasi. O le a matou faʻaauau pea le faʻatupeina i laina o oloa, e aofia ai le faʻalauiloaina o a matou oloa fou Biometrics, faʻaleleia AI vaega o matou oloa mataʻituina, ma tuʻuina atu le oloa faʻapolofesa ma SW solution i vaega faʻaoga saogalemu.

Tavita Huang

Tagata tomai faapitoa i le tulaga o le saogalemu atamai

I luga atu o le 20 tausaga i le alamanuia saogalemu ma le poto masani i le maketiina o oloa ma le atinaʻeina o pisinisi. O loʻo galue nei o ia o le Faʻatonu o le Global Strategic Partner team i Anviz, ma vaavaaia foi gaoioiga i mea uma Anviz Experience Centers in North America specifically.E mafai ona e mulimuli ia te ia pe LinkedIn.