ads linkedin Anviz Успеа на SICUR 2022 | Anviz Глобална

Фокусиран на комбинација на основна технологија и корисничко искуство | Anviz Успеа на SICUR 2022 година

03/11/2022
Сподели
ви благодариме што не посетивте во безбедна 2022 година Anviz, водечки снабдувач на конвергирани интелигентни безбедносни решенија, се приклучи на SICUR 2022 за да ги прикаже своите најнови, основни технолошки откритија и производи. Како најголем безбедносен настан во Шпанија, SICUR 2022 ни дава најдобра можност да ги прикажеме нашите водечки производи и решенија за да ги задоволиме потребите и барањата на секое опкружување на Пиринејскиот пазар и да испорачаме интерактивно искуство на штанд.

Ново решение за управување со надзор - IntelliSight 

Во производната област на изложбата, ја демонстриравме најновата платформа за управување со паметен надзор -IntelliSight, паметно решение од крај до крај базирано на облак што ја интегрира најновата камера со вештачка интелигенција, паметна меморија, силен VMS и апликација за управување со мобилни телефони. Тој е со локален облак сервер AWS во различни региони во светот со цел строго да стане усогласен со GDPR.
Уште повеќе, 360° надворешното Fisheye камера со панорамски приказ, надворешната камера со купола 4K заштитена од експлозија и EU LPR камерата со високи перформанси прикажани на изложбата се сите развиени внатре со висок квалитет, привлечен дизајн и целосни сертификати, погодни за различни сценарија за примена.
Како важен дел од решението, новата VMS платформа која може да се приспособи за сцената, интегрирана со извонредни апликации, се заснова на сеопфатно извлекување на барањата на клиентите и длабинска анализа на сцената на апликацијата на производот.

Ново решение за контрола на пристап без допир - FaceDeep 3 QR

Покрај прикажувањето целосно IntelliSight сериски производи, Anviz исто така го претстави и Ultimate Facial Recognition Control решението за контрола на пристап, FaceDeep серија. Вреди да се спомене дека новиот FaceDeep 3 QR Верзијата специјализирана за европски корисници, го поддржа барањето на Green Pass COVID-19 на Европската унија, бидејќи се придржуваше до неговиот принцип „побарувачката доаѓа од сцената, дизајнот врз основа на апликацијата“.

Ново решение за управување со времето базирано на облак - CrossChex Cloud

Во меѓувреме, најновата верзија на CrossChex Cloud софтверот, времето засновано на облак и решението за посетеност ги импресионираа корисниците со своите приспособени услуги и практична мобилна апликација.
на CrossChex Решение is центрирано околу јадрото на „Подобрување на безбедноста на информациите и ефикасноста на управувањето“. Решението користи време и присуство и функција за контрола на пристап и ги поддржува сите Anviz Биометриски терминали за постојано создавање вредност за клиентите. Во нашиот штанд, ги отклучивме вратите и влеговме со паметен телефон за да ја претставиме неговата мобилна функција за контрола на пристап.


Во тhНа крајот, ќе продолжиме да добиваме увид и разбирање за сценаријата и барањата на клиентите и ќе вложиме максимални напори за целосно да ги координираме нејзините технолошки иновации, дизајни на највисоко ниво, бизнис архитектури, оперативни услуги и други способности, за да ја подобриме нашата клучна конкурентност во интелигентна безбедност.

Ве молиме не двоумете се да не контактирате ако имате какви било прашања или повратни информации што би сакале да ги споделите. За повеќе информации за Anvizнајновите производи, решенија и технологии на, посетете ја www.anviz. Ком.
 

Контакт:
Лулу Јин
Anviz Глобална
32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220
Union City, CA 94587
САД: + 1-855-268-4948
Е-пошта: info@anviz.com

Ник Ванг

Специјалист за маркетинг во Xthings

Ник има диплома и магистерска диплома од Баптистичкиот универзитет во Хонг Конг и има 2 години искуство во индустријата за паметни хардвери. Можете да го следите или Скопје.