ads linkedin Anviz Suksoi në SICUR 2022 | Anviz Global

Fokusuar në kombinimin e teknologjisë bazë dhe përvojës së përdoruesit | Anviz Suksoi në SICUR 2022

03/11/2022
Shpërndaje
faleminderit që na vizituat në 2022 të sigurt Anviz, një ofrues kryesor i zgjidhjeve të konverguara inteligjente të sigurisë, iu bashkua SICUR 2022 për të shfaqur përparimet dhe produktet e tij më të fundit teknologjike thelbësore. Si ngjarja më e madhe e sigurisë në Spanjë, SICUR 2022 na ofron mundësinë më të mirë për të shfaqur produktet dhe zgjidhjet tona kryesore për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e çdo mjedisi të Tregut Iberik dhe për të ofruar një përvojë interaktive në stendë.

Zgjidhje e re e menaxhimit të mbikqyrjes - IntelliSight 

Në fushën e produkteve të ekspozitës, ne demonstruam platformën më të fundit të menaxhimit të mbikëqyrjes inteligjente -IntelliSight, një zgjidhje inteligjente e bazuar në renë kompjuterike nga fundi në fund që integron kamerën më të fundit AI, hapësirën inteligjente të hapësirës, ​​VMS e fortë dhe aplikacionin e menaxhimit celular. Është me një server lokal cloud AWS në rajone të ndryshme të botës në mënyrë që të bëhet rreptësisht në përputhje me GDPR.
Për më tepër, 360° Kamera e jashtme me pamje panoramike Fisheye, kamera e jashtme e mbrojtur nga shpërthimi 4K dhe kamera EU LPR me performancë të lartë e shfaqur në ekspozitë janë të gjitha të zhvilluara në shtëpi me cilësi të lartë, dizajn tërheqës dhe certifikata të plota, të përshtatshme për skenarë të ndryshëm aplikimesh.
Si një pjesë e rëndësishme e zgjidhjes, platforma e re VMS e personalizueshme nga skena e integruar me aplikacione të jashtëzakonshme bazohet në nxjerrjen gjithëpërfshirëse të kërkesave të klientëve dhe analizën e thellë të skenës së aplikimit të produktit.

Zgjidhja e re e kontrollit të aksesit pa prekje - FaceDeep 3 QR

Përveç shfaqjes së plotë IntelliSight produkte të serisë, Anviz prezantoi gjithashtu zgjidhjen Ultimate Facial Recognition Access Control, FaceDeep seri. Vlen të theksohet se e reja FaceDeep 3 QR Versioni i specializuar për përdoruesit evropianë, mbështeti kërkesën e Green Pass COVID-19 të Bashkimit Evropian, pasi i është përmbajtur parimit të tij "kërkesa vjen nga skena, dizajni i bazuar në aplikim".

Zgjidhje e re e menaxhimit të kohës bazuar në renë kompjuterike – CrossChex Cloud

Ndërkohë, versioni më i fundit i CrossChex Cloud softueri, zgjidhja e kohës dhe frekuentimit të bazuar në renë kompjuterike i bëri përshtypje përdoruesit me shërbimet e tij të personalizuara dhe aplikacionin e përshtatshëm celular.
La CrossChex Zgjidhje is e përqendruar rreth thelbit të "Përmirësimit të sigurisë së informacionit dhe efikasitetit të menaxhimit". Zgjidhja përdor kohën dhe funksionin e kontrollit të aksesit dhe të frekuentimit dhe mbështet të gjitha Anviz Terminalet biometrike për të krijuar vazhdimisht vlerë për klientët. Në kabinën tonë, ne zhbllokuam dyert dhe u futëm me një telefon inteligjent për të paraqitur funksionin e tij të kontrollit të aksesit në celular.


Në thNë fund, ne do të vazhdojmë të marrim njohuri dhe të kuptojmë skenarët dhe kërkesat e klientëve dhe do të bëjmë çdo përpjekje për të koordinuar plotësisht inovacionin e tij teknologjik, dizajnet e nivelit të lartë, arkitekturat e biznesit, shërbimet e funksionimit dhe aftësitë e tjera, për të përmirësuar konkurrencën tonë kryesore në siguri inteligjente.

Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose koment që dëshironi të ndani. Për më shumë informacion rreth AnvizProduktet, zgjidhjet dhe teknologjitë më të fundit të tij, ju lutemi vizitoni www.anviz. Të.
 

Kontaktoni:
Lulu Yin
Anviz Global
32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220
Union City, CA 94587
SHBA: + 1-855-268-4948
Email: info@anviz.com

Nic Wang

Specialist marketingu në Xthings

Nic ka një diplomë Bachelor dhe Master nga Universiteti Baptist i Hong Kongut dhe ka 2 vjet përvojë në industrinë e pajisjeve smart. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.