ads linkedin Anviz програма за регистрација на проекти | Anviz Глобална
Anviz програма за регистрација на проекти

Anviz Програма за регистрација на проекти

Онлајн регистрацијата на проектот е полесна од кога било

Anviz те наградува за специфицирањето Anviz производи во наддавање проекти. Им даваме можност на нашите интеграторски партнери да ја зајакнат својата позиција на проекти со посебни цени и целосна и активна поддршка на Anviz тим.

Со поднесување на барање за регистрација на проект, партнерот интегратор доставува Anviz со потребните детали за да се потврди барањето за регистрација и да се одобри дополнителната поддршка. Сега можете да ги реализирате вашите проекти побрзо од кога било.

Придобивки:

Специјални цени
Целосна и активна поддршка
Чување на сите детали за проектот
Доверливи
Портал за регистрација на проекти
(наскоро)