ads linkedin Anviz programi i regjistrimit të projektit | Anviz Global
Anviz programin e regjistrimit të projektit

Anviz Programi i Regjistrimit të Projektit

Regjistrimi në internet i projektit është më i lehtë se kurrë

Anviz ju shpërblen për specifikimin Anviz produktet në tender për projekte. Ne u japim partnerëve tanë integrues mundësinë për të forcuar pozicionin e tyre në projektet me çmime të veçanta dhe mbështetjen e plotë dhe aktive të Anviz ekip.

Duke paraqitur një kërkesë për regjistrim të projektit, partneri integrues furnizon Anviz me detajet e nevojshme për të vërtetuar kërkesën për regjistrim dhe për të miratuar mbështetjen shtesë. Tani mund t'i kryeni projektet tuaja më shpejt se kurrë.

Përfitimet:

Çmimi Special
Mbështetje e plotë dhe aktive
Ruajtja e të gjitha detajeve të projektit
i fshehtë
Portali i Regjistrimit të Projekteve
(vjen së shpejti)