ads linkedin Faigofie i le Maketi Asia Sasa'e | Anviz faʻalelalolagi

Anviz Fa'afaigofie le lalolagi i le Maketi Asia i Sasa'e I le Puipuiga o Saina 2014

11/10/2014
Faasoa atu

Faafetai atu i tagata uma na asiasi mai i le matou faleoloa i le Security China 2014 i Beijing, Saina lea na amata mai ia Oketopa 28-31. Saogalemu Saina o se faaaliga taua i le 2014 mo Anviz Global. E faailogaina ai se taumafaiga tuufaatasi a Anviz e ulufale atu i le maketi saogalemu a Asia i Sasae.

 

Anviz iloa le taua o le maketi Saina i le tuputupu aʻe atoa o le kamupani. Saogalemu Saina 2014 o le avanoa sili lea e maulu ai i totonu o le atunuu ma le itulagi Asia i Sasaʻe. O le masini sili ona lauiloa, o le su'ega iris masini, UltraMatch na maua ai le tele o le gauai. Ole pu'eina ole iris ole tagata e le fa'afeso'ota'i ma e le fa'asalaina e maua ai le fa'aoga sili ona fa'alelei ma faauo ile fa'aoga. Ona o le maualuga o le faʻamaoniaina o le saʻo, o le faiga e lelei mo faʻapipiʻi maualuga-saogalemu, e pei o tu ma aga tuaoi, faleteuoloa, poʻo falepuipui. O le mautu o le iris e pei o se totonu, puipuia, ae vaaia fafo okeni o le mata e faia ai le Iris aloaia lelei mo le faailoaina o tagata taitoatasi i le faiga o le saogalemu lautele, faiga o le soifua maloloina, saogalemu o le atunuu, faiga femalagaaʻi, ma isi UltraMatch ausia atoatoa le manaoga o malo. , faalapotopotoga tau tupe, faalapotopotoga faafomai, ma faleaoga.

 

Anviz UltraMatch S1000

(Anviz UltraMatch S1000)

 

 

Anviz na tosina mai ai le manatu taua i isi vaega e lua o oloa. I tua atu o le biomene laina oloa, Anviz fa'aalia foi lona lautele suʻesuʻega oloa. O su'esu'ega Vitio Atamai, e aofia ai mea pu'eata fa'amalama, ma fa'ata'ita'iga fa'avae mata'ituina faiga na maua ai le vi'iga.

 

O le isi laina oloa na fa'atosina mata'ina o RFID. E to'atele tagata na auai i fa'aaliga na fiafia e a'oa'o atili pe fa'apefea Anviz e mafai ona fesoasoani i kamupani e tu'ufa'atasia le RFID i vaega eseese o galuega a latou kamupani, e pei o le puipuiga o aseta ma le pulega. I le aotelega, sa fiafia tagata i Anviz's fa'ai'uga-i-tau gafatia.

 

Anviz Faleoloa E1D01

(Anviz Faleoloa E1D01)

 

 

 

Nic Wang

Maketi Fa'apitoa ile Xthings

O Nic e iai uma le Bachelor's ma le Master's degree mai le Hong Kong Baptist University ma e 2 tausaga o lona poto masani i le gaosiga o masini atamai. E mafai ona e mulimuli ia te ia pe LinkedIn.